![]() |
MB W210-202 veidrodėlis
Sveiki, norėjau paklaust ar galima veidrodėliau pakeist tik stiklą, ar reikia su visu gaubtu keist. nes dabar nuo donorinio veidrodėlio nuimiau gaubtą, ten gan sudėtingai viskas, kas gal buvo susidūre su tokia problema ?
|
buvau sudauzes veidrodi, bet ne merso, mitsubishi turejau, srotuose parduoda tik su remu, kainos kosmines ir dar dazyt paskuj... radau kas daro pacius veidrodzius, nuvaziavau, net sablona turejo, kadangi nesildomas buvo, tai 10min darbo ir 40lt ir neatskirsi nuo originalo. Turi ir tokiu kur buna gaubia vaizda, padaro taip kaip buvo originalas
|
Galima, atsargiai darant galima
|
jis klijuojamas man rodos, parduotuvese pardavineja vien stikliukus, o srotuose tik cielus veidrodzius
|
Citata:
|
pas tave gal, pas mus net po viena veidrodi neparduos, du iskart nebent :D
|
Citata:
|
Sveikas, aš turiu visą kitą veidrodėlį, man tik kažkaip reikia pasikeist. yra mintis perdėt visus vidurius, tik laido fiškė išplėšta, na bus laiko reiks pasižiūrėt rimčiau:)
|
o tai tik pati veidrodzio stikla keisti tau neisna? nzn kaip merso, bet mitsubishi, kai turejau,tai uzkisau pirstus ir truktelejau ir atsikabino veidrodis su tokiu remeliu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:23. |