![]() |
Issijungineja automatas i mechanini valdyma
Sveiki, turiu keista problema ( MB C220 CDI 2002m) su automatine greiciu deze, jei kam reikia galiu parasyti WIN WDB2037061A392468. Deze pas mane ne grynai automate o robatizuota mechanine. Ziema veikia idealiai ir jokiu problemu nera. Tik atsylus oram ( siandien kaip tik buvo ta diena) kazkodel is automato permeta i mechanine ir siulo junginetis paciam. Su pacia deze viskas gerai, diagnostikos nieko nerodo.. vienas mechanilas yra iskeles teze kad problema turbinoje, o automato neveikimas tiesiog avarinis rezimas. Jis net dugna degalineje yra nuploves ( nes taip atausino radiatoriu) kaip irodyma kad atsaldo ir viskas veikia. Na cia nauja teze. Ar tikrai taip gali but , jog del prasto turbinos ausinimo ji uzkaista, issijungia ( masina daudiau 120 km/h nevaziuoja) o kompas meta avarini rezima ir neduoda ijungt automato? Gal kas turi kitokiu vairnatu..PS greiciu dezej tepalas keistas MB ir MB atstovybej taip pat esu buvus - nieko nezino.
|
Turbinos ausinimas tai cia kazkas man negirdeta, pataisykit mane kas supranta labiau bet turbina nera ausinama, nes ji turi karsta dali, kurioje ismetamos dujos suka velena, ir salta dali, kurioje sparnuote prie veleno pucia ora i isiurbima. Tai kad ta pati turbina karstoje pusejo ikaista smarkiai nuo karstu ismetamuju duju. O ausinimas tai cia kazkas ne taip...
Ir dar jei kas zino apie tokia greiciu deze apsvieskit truputi, ar cia tas paprastas elementarus automatas su tariama "tiptronic" funkcija ? |
o tai kodel pagal teorija visa turbinos naudojima, pries uzgesinant masina, reikia duot jai padirbt ant laisvu apsuku kad ataustu turbina? kaip ji atausta?
|
po apkrovimo, rekomenduojama turbiną ataušinti duodant varikliui nors puse minutės ar minutę padirbant tuščia eiga, o šiaip turbinos aušinimas galingesniuose varikliuose yra atliekamas interkulerio pagalba. Kitokio turbinos aušinimo nesu girdėjęs
|
Na cia robotas.. Galima vadint ir triptroniku, nors laiudy labiau paplites - robotas.. siaip pritariciau Tomskio komentarui, del turbinos ausinimo ir kiek zinau ji tikrai yra ausinama.
|
Gerai tada gal yra kazkokiu kitokiu minciu? Kodel issijungineja automatas?? Ir butent siltuoju sezonu??
|
O mechaniniu rėžimu važiuoja normaliai ar kažkokie ribojimai visgi yra?
|
na automatine deze irgi kazkaip ausinama, gal per ta radiatoriu kur antifryzas deze sildo?
|
Ne tada daugiau 120 nevaziuoja o ijungus autopilota irgi sunkiai laikos greitis... visiskai trauka dingsta.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:20. |