MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Kebulo poliriavimas. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7119)

kuk0 2011-05-02 11:10

Kebulo poliriavimas.

Klausikit turiu toki klausimeli. Zadu poliruot mb savo, tai noriu suzinot ar verta ji pries poliruojant nushlifuot? spalva tokio boklazanine. nes kai kure sako neverta, nes bus matine poto. kiti sako lig ir viskas gerai bus. tai va , noriu isgirsti jusu nuomones.

cabrys 2011-05-02 15:53

Jei yra lake patioku ir lakas kerzais nupustas, tai aisku reikia siausti, o jei ne, tada nematau tikslo, dek pastos ir poliruok

kuk0 2011-05-02 17:31

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 145094)
Jei yra lake patioku ir lakas kerzais nupustas, tai aisku reikia siausti, o jei ne, tada nematau tikslo, dek pastos ir poliruok

lako patioku nera. tik ira zinai kaip "voratinklis" nu jis jauciu senai nebuvo poliruotas. tai va ir mastou ar verta slifuot :)

cabrys 2011-05-02 17:33

Citata:

Pradžioje rašė kuk0 (Post 145128)
lako patioku nera. tik ira zinai kaip "voratinklis" nu jis jauciu senai nebuvo poliruotas. tai va ir mastou ar verta slifuot :)

Tai pabandyk kokia detale papoliruot ir pamatysi ar susipoliruoja nesveitus :)

artez 2011-05-02 18:48

Citata:

Pradžioje rašė kuk0 (Post 145128)

pas mane irgi yra tokie voratinkliai bandysiu sia vasara daryti kaip sake cabrys 3M poliruoklis ir kietas skuduriukas :)

Tomskis 2011-05-02 18:53

pas visas masinas tie voratinkliai yra, tik ant tamsios spalvos labiau matosi :) pas mane tai reikes siaust nes kur sikna dazyta tai ir kerza yra ir lakas susibraize nuo automatines plovyklos

ir apskritai kitas klausimas, vairuotojo sonas visas kazkuom aplipes, vizualiai nieko nesimato, bet kai nuplaunu masina ir skuduriuku sausinu, jaucias lyg per svitrini braukciau, manau kad kazkas panasaus i asfalta prikepusi tik labai smulku, kaip toki dalyka panaikint? irgi siaust?

artez 2011-05-02 19:21

pasmane galinis bamperis pabrauktas isdziutas matosi pabraizymai,slapias nieko nesimato tai irgi idomiai :)

cabrys 2011-05-02 19:41

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 145148)
pas visas masinas tie voratinkliai yra, tik ant tamsios spalvos labiau matosi :) pas mane tai reikes siaust nes kur sikna dazyta tai ir kerza yra ir lakas susibraize nuo automatines plovyklos

ir apskritai kitas klausimas, vairuotojo sonas visas kazkuom aplipes, vizualiai nieko nesimato, bet kai nuplaunu masina ir skuduriuku sausinu, jaucias lyg per svitrini braukciau, manau kad kazkas panasaus i asfalta prikepusi tik labai smulku, kaip toki dalyka panaikint? irgi siaust?

Jo, nusiausk ir nupoliruok

Citata:

Pradžioje rašė artez (Post 145147)
pas mane irgi yra tokie voratinkliai bandysiu sia vasara daryti kaip sake cabrys 3M poliruoklis ir kietas skuduriukas :)

Ne skuduriukas, o poliravimo kempine ir kuo kietesne

yamato 2011-05-02 19:51

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 145148)

jeigu asfalto smala, tai benzinu nesunkiai nusiplauna ;)

ldalius 2011-05-02 19:54

asfalto smalą puikiai plauna coca-cola - tik nerekomenduojama ja plauti baltos spalvos automobilių, nes lieka gelsvos dėmės

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:03.