![]() |
2011-05-28: renginys Mano automobilis Mercedes-Benz
Mano automobilis Mercedes-Benz, 2011
MB klubas kviečia visus Mercedes-Benz vairuotojus ir mylėtojus į pavasario šventę - mano automobilis Mercedes-Benz Parodysime savo ir pasigrožėsime kitų Mercedes-Benz automobiliais. Rinksime ir apdovanosime geriausiai išlaikytus bei prižiūrėtus, daugiausiai simpatijų sulaukusius, seniausius Mercedes –Benz automobilius. Pasidalinsime įspūdžiais ir gera nuotaika. Renginio data: 2011 m. gegužės 28 d., 11 val. (registarcija prasideda 10 val. 30 min.) Renginio vieta: Pramogų ir poilsio centras Belmontas, Belmonto g.17, Vilnius Renginys nemokamas Organizatorius: MB klubas, www.mbclub.lt |
Būtume dėkingi jei dalyvaujantys užsiregistruotų iš anksto, nurodant sekančią informaciją:
1. Mercedes-Benz modelis; 2. Mercedes-Benz metai; 3. Kontaktinis tel. ir jūsų vardas. Registruotis prašome el. paštu gintare@mbclub.lt Užsiregistruodami iš anksto, palengvinsite organizatorių darbą ir renginio kokybę. Jei kiltų klausimų, turėtumėte pasiūlymų kviečiame padiskutuoti. |
nu gal ir nieko variantas
|
viskas priklausys nuo dalyvaujančių, kuo daugiau mūsų bus tuo įdomesnis bus renginys
Citata:
|
reikia sudalyvauti:)
|
butu idomu sudalyvauti...bent jau kaip ziurovas tai tikrai.
|
tai kad siuo atveju ziurovas = dalyvis :)
|
Manau reikia aplankyti si rengini :sokiaipokiai:
|
Gal reiktų organizuotis į vieną chebrą :)
|
na galima dalyvauti arba tik kaip žiūrovui, arba ir kaip žiūrovui, ir konkurse. Aišku jei jau atvažiuosit, tai kodėl nesudalyvauti, o gal laimėsit, juk kategorijų bus kelios.
Tik organizatoriai labai prašo iki renginio užsiregistruoti el. paštu. Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |