![]() |
C124 lengvas garsas is galo tarsi kazkas suktusi
Sveiki
Istiko mane tokia beda, kad kai vaziuoji girdisi toks garsas lengvas tarsi kazkas suktusi, pradziai galvojau gal rankinis kur kliuna, isrinkau lauk, nepadejo :) poto galvoju gal pakabinamas guolis kardano, bet velgi nelabai.. dabar is darbo grizau galvoju paziuresiu kiek tepalo yra greiciu dezei pasirodo maziau nei minimumo ant kokiu 2mm kritinis atvejis, bet klausimas ar trukumas tepalo greiciu dezei gali sukelti toki garsa tarsi suktusi kazkas bet garsas toks tylus, duslus :) ir kaip vadinasi tepalas kuri reikia dapilti i greiciu deze automatine ? tika ebay uzmeciau aky ratau, "atf" - automatams mercedes bonkutese su amblema bet is kur zinoti ar jis tinka ar ne? nes ziuriu vieni yra uz 1l po 8svarus |
Gali sukelti, ypač šaltai dėžei. Tepalus reikia papildyti tokiais, kurie buvo supilti. Čia be VIN pabūriau kokie tepalai tau tinka:)
http://i278.photobucket.com/albums/k...is/tepalai.jpg |
na kolega kokie buvo supilti tikrai nznau, nes jie buvo keisti tik nupirkus aparata, tad nelabai atsimenu :/ is ebay uzsisakiau kazkokius universalius kurie tinka visiems automatams net su 7 begiu deze :)
o garsas dabar kai pagalvoji toks ant 20km vaziuojant vos vos girdisi, ant kokiu 60 jau normaliai :) ir butent saltesniai dezei, zodziu laukiu tepalo Citata:
|
pasakysiu,ish kur man buvo panashus garsai :) viena karta,per ilga varzhta i galini rata isukau,kita karta lekshte kazhka liete, o dar kita karta,kardano varzhtas buvo truputi nedasuktas (indenas toks taip padare ), tai tas varzhtas,labai idomiai dungsejo. Chia tik varijantai.
|
:) tai garsas ne to kad metalas i metala trintusi, o tiesiog girdi kaip sukasi kazkas :) as labai tikiuosi kad cia del tepalo trukumo greiciu dezei
Citata:
|
garsas dingo dapilus tepalo i greiciu deze :) wooop wooop :>
|
Mano irgi urzgė šalta, pakeitus tepalus (o jie tikrai gražūs buvo:D) viskas nutilo.
|
tai guolis dezei ir uze del tepalo trukumo :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:51. |