![]() |
Alyvos keitimas automatinei pavaru dezei
Sveiki, yra teke girdeti labai yvairiu nuomoniu apie automato alyvos keitima, vieni sako kad reikia keist kas 15000, kiti kad kas 30000, o dar kiti sako kad keist visai nereikia jei automatas dirba gerai.
1. Tai kaip yra istikruju? 2. Is kur suzinoti ta alyvos numeriuka ar kaip ten jis? |
as pvz net neisivaizduoju apie kuria deze tu sneki. nzn kaip kiti
|
na pas mane yra 124caupe 320bendzas, 162kw, 220hp, 5laipsniu automatine pavaru deze, ir neaisku man kaip su pavaru dezes alyvos keitimu, nes nuomoniu yra labai daug ir skirtingu.
|
Citata:
alyvos keisti sitam auto nereikia, tik dapilti kiek truksta. |
Citata:
tepalu numeriai: 236.1 236.6 236.7 236.9 236.10 236.81 arba originalus 000 989 92 03 |
kada rekomenduojama keisti dezeje tepalus?
pas mane, pvz, kai buna saltas, gan kietai meto pavaras, o kai pasyla, arba siek tiek padirbes ir stovejes vietoje, jungia daaaaug graziau :) kartais atrodo, kad tik pirmu begiu ir vaziuoju :unreal: |
jei pas mane deze 722.5 tai noriu pats isitikinti, kitaip sakant kur ta skaiciu tureciau pamatyt, ar pakelus masina matysis, ar jis (numeris) yra uzsleptas, pvz. ant greiciu dezes virsaus?
|
rekomenduojama kas 60k keisti automatui
|
Citata:
|
mieste 12-15l benzo sakykim 12l, duju 14l (ziurint kokie ratai, kaip vaziuosi, ir kaip dujos sureguliuotos, gali ir duju ryt12l , bet man kai 12l imdavo duju tada kartas nuo karto uzgesdavo variklis )
autostrada 12l duju, jei nebludini ir vaziuoji 100km/h, jei iskentesi vaziuot ant 80km/h tada dar zymiai maziau suvalgo:) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:23. |