MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   c124 problema su stabdziais (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7355)

mikis 2011-06-09 03:46

c124 problema su stabdziais

Sveiki.
c124 - automatas // 3.0

Iskilo pas mane tokia problema, kai masina uzkuri salta/karta nera skirtumo ir megini vaziuoti nesvarbu kiek 1metra 1kilometra, zodziu iki pirmo stabdziu paspaudimo, stabdzio pedalas tarsi pasispaudzia, bet isipaudzia giliau, toks jausmas kad sutraiskiciau koki pomidora po pedalu :)
sekanti karta stabdant viskas normaliai, bet poto kai taip pasispaudzia pedalas pirma karta uzsidega ABS.

Klausimas kokie varijanta ? ir kai mirsta stabdziu pompa arba nori mirti, kokie simptopai?

sapnelis 2011-06-09 09:36

Gal pabandyk nusiorint stabdžius? :)

mikis 2011-06-09 13:54

nori pasakit savaime gali atsirasto oro burbuliukas? ir del to uzsidegti abs?
ir matai cia tik vienam kartui, t.y. iki pirmo stabdimo :)

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 151252)
Gal pabandyk nusiorint stabdžius? :)

Povilasb 2011-06-09 13:54

Sveikas,

turėjau ir aš tokią pat problemą ir jos sprendimas buvo stabdžių cilindriuko pakeitimas. Siūlyčiau problemos ieškoti nuo šios vietos, bent jau mano atvejis tai toks buvo :)

sėkmės

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 151241)
Sveiki.
c124 - automatas // 3.0

Iskilo pas mane tokia problema, kai masina uzkuri salta/karta nera skirtumo ir megini vaziuoti nesvarbu kiek 1metra 1kilometra, zodziu iki pirmo stabdziu paspaudimo, stabdzio pedalas tarsi pasispaudzia, bet isipaudzia giliau, toks jausmas kad sutraiskiciau koki pomidora po pedalu :)
sekanti karta stabdant viskas normaliai, bet poto kai taip pasispaudzia pedalas pirma karta uzsidega ABS.

Klausimas kokie varijanta ? ir kai mirsta stabdziu pompa arba nori mirti, kokie simptopai?

mikis 2011-06-09 13:58

smulkiau galim? kas buvo su cilindriuku?
jeigu butu uzkirmijes diskas butu neblizgantis, arba jeigu butu prikirmijes po stabdimo butu cipimas nes atgal nelabai noretu gristi,pries metus visi cilindriukai buvo isplauti, ir naujos gumos sudetos, neperseniausiai lindau abs daviklius tikrinti kai taip prasidejo, davikliai sveiki, diskai zbilgantis :/

Citata:

Pradžioje rašė Povilasb (Post 151282)
Sveikas,

turėjau ir aš tokią pat problemą ir jos sprendimas buvo stabdžių cilindriuko pakeitimas. Siūlyčiau problemos ieškoti nuo šios vietos, bent jau mano atvejis tai toks buvo :)

sėkmės

Edgaras 2011-06-09 15:55

kai pas mane cilindriukas buvo parejas tai stabdi biski paspaudus jis pats nukrisdavo giliau, reikdavo su ranka arba koja uzkisus atitraukt pedala :confused:

mikis 2011-06-09 16:20

sudiene :/ meginau pasidarit da diagnostika :) kur laida kisti i 5 lizda, ir salone ziureti kiek mirksi, galvoju gal kas neticia kokia ovp ar dar kas uzgeso :/ bet neina man tos diagnostikos padarit.. ikisus laida, pas mane tik labiau sviesti pradeda lempike :/

Povilasb 2011-06-09 16:31

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 151284)
jeigu butu uzkirmijes diskas butu neblizgantis, arba jeigu butu prikirmijes po stabdimo butu cipimas nes atgal nelabai noretu gristi,pries metus visi cilindriukai buvo isplauti, ir naujos gumos sudetos, neperseniausiai lindau abs daviklius tikrinti kai taip prasidejo, davikliai sveiki, diskai zbilgantis :/

bent jau pas mane, tai buvo pats cilindriukas sukepęs, trumpai ir drūtai- numiręs. su cilindriuko pakeitimu labai nebrangiai man atsiėjo šitas reikalas.

pedalas irgi kai kada nusispausdavo iki dugno, bet tik pirmu kartu.
o sekantį kartą, tai neapskaičiavau kaladėlių gyvavimo trukmės, tai irgi nusispausdavo iki dugno pedalas, bet pakeitus kaladėles problema išsisprendė :)

mikis 2011-06-09 16:33

nu savaitgali dar karta paziuresiu suportus, gal neticia ka nors praleidau, bet kalades dar tarnaus ne vienerius metus :D

Citata:

Pradžioje rašė Povilasb (Post 151310)
bent jau pas mane, tai buvo pats cilindriukas sukepęs, trumpai ir drūtai- numiręs. su cilindriuko pakeitimu labai nebrangiai man atsiėjo šitas reikalas.

pedalas irgi kai kada nusispausdavo iki dugno, bet tik pirmu kartu.
o sekantį kartą, tai neapskaičiavau kaladėlių gyvavimo trukmės, tai irgi nusispausdavo iki dugno pedalas, bet pakeitus kaladėles problema išsisprendė :)

DTM 2011-06-09 18:19

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 151284)

Tai kad kalbama ne apie suportuose esanti cilindriuka o apie pagrindini cilindriuka kuris yra ant stabdziu pusles.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:39.