![]() |
Ieskau igo8 soft'o
Gal kas zino is kur galim parsipusti igo8 soft'o ? radau kur parsisiusti mapus themesus ir kita staffa :) bet pacio igo nerandu.
aciu |
kurios tiksliai reikia versijos? naudoju 8,3 igo my way :) yra linkomanijoje parsisiųsti ;)
|
na kad linkomanijoj mapus radau
o kokios reikia nznau :)) geriau jauciu kuo naujesne Citata:
|
Citata:
kokiam prietaisui tau reikia? telefonui kokiam ar kam? pabandysiu pagelbėti :) dabar va prieš kokią val kaip tik perrašiau iš android 2.3.2 į windows mobile 6,5 htc hd2, nes androidas kažkoks gan nestabilus buvo, laukt teks geresnio, stabilesnio :) ir baterija visai nelaikė... tai va, irgi vėl per naują susimečiau 8.3 ;) puikiai veikia ji man :geda: |
tika uzmeciau aky vel i linkomanija kazkoki siunciu, tiksliau keleta ju :) bet ka jie 100mb sveria :?
galvojau gal daugiau turetu :) na cia kazkoki atsisiunciau is kitaicu X-gps -s500a :) ir grybauja jis man tai noriu persimesti igo.. beja tau kai perasinejai softa per usb ar per kortele? cia dedasi pas mane microSD o as tokios neturiu :) ar galim per usb sumesti failus? neburbuliuos jis man ? Citata:
|
Citata:
pas mane berods pati programa ~157mb užima :) visos europos žemėlapiai ~2gb ;) |
na siunciuosi ziuresim kas ten ir kaip.. :/
jo su zemelapiais linksma, lietuvos 6mb :) o uk 180mb :D skirtumo nera Citata:
|
Citata:
|
O gal kas zinot kaip isirasyti Garmin Mabile XT i Samsung Galaxy S? Niekaip nepavyksta :confused:
|
Citata:
pas tave, kaip radau android 2,1, tai bandyk info ieškoti xda-developers.com, arba tokią pat os turinčio tel su 480x800 ekranu... :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:52. |