![]() |
Kuro filtras
2 Attachment(s)
Pas mane idetas neorginalus, o tas paprastas kuro filtriukas. Randamas turguje, pakeles degalinese ir t.t.
Klausimas: Nezinau ar matysis nuotraukoje, bet mazdaug 20-30% jo viduje yra oras. Ar taip turi buti? Ir kas per slangute ten eina kur pas mane uzdetas maisiukas? Maisiukas kaip suprantu tam, jog purvu nepririnktu. |
bent w124 senesniuose motoruose yra ir didelis ir toks kaip tavo filtriukas, tai tame ziguliniam irgi mazdaug 20% oro
|
Pas mane prie akumuliatoriaus s124 yra toks "žigulinis". Nežinau, ar vokietis pats įstatė, ar taip turi būt.
|
O kas ten per slangute kur ant jos maisiukas uzmautas?
|
Iš kur esi? Turiu kronšteiną kuro filtrui nereikalingą, galiu perleisti.
|
viskas su tavo tuo filtriuku tvarkoje - neieškok galvos skausmo kur jo nėra. O tas maišiukas tai užmautas kažkieno neaiškiais sumetimais, nes ten padarytas kiek suprantu štucerių sujungimas, nes nėra smulkaus valymo filtro pas tave visai
|
jei ziuret is teorines puses, tai gemorojus kazkoks :)
jei ziuret is praktines puses - viskas gerai, skirtumo ner, masina vaziuos bet as kaip megejas pasikrapstyt prie masinos, persidaryciau viska taip kaip turi buti, ant dusios ramiau |
O tai ta slangute turbut buna pajungta prie originalaus filtro,bet kiek man zinoma tai i kiekviena filtra ateina1 slangute ir iseina 1 slangute.Otai kur maunasi mano parodyta noutraukoje slangute.
|
Grįžtamoji ten, bet spėju užaklinkta. Nors velnias žino kas ten yra. Padaryk maišelyje esanačios šlangutės foto.
|
Rytoj praardysiu maisiuka ir foto padarysiu.Odel gristamos slangutes tai ji is siurblio atgal i baka eina,taip jau pas mano MB padaryta.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:55. |