![]() |
S124 saugumo sistemos
Kažkaip tokių klausimų prisigalvojau. Ar yra galimybė patikrinti diržų įtempiklius (pretensioner) ? Nes pas mane sunkokai "suvalgo" diržą atgal kai atsisegi, manau čia nieko bendro, bet vistiek taip įdomu būtų, "jeigu ką" atveju, ar suveiktų.
Ir antra, girdėjau, kad karavanuose bakas ant kažkokių diržų laikosi, čia irgi kaip saugumo navarotas, gal galit kas plačiau papasakot, kam reikalinga ir kaip veikia? Ar čia tik kad važiuojant nenukristų? :) |
ten pritocheniniai ar kokie dirzai, suveikt tai suveiks, nes su ranka uzkerti ir laikosi, tai niekur jie nedings, o del suvaziavimo tai pas mane tas pat, sunkiai sulenda, tiek prieki tiek gale, buvau nuemes apsyfkes nuo stojkes ir prieki ir gale, tai tada suvaziuoja kai spule, momentaliai, o per apsyfke sunkiai, tai vat nzn kaip ta sutvarkyt, ziurejau ziurejau, niekas niekur neklinija, bet tiesiog gaunasi lankstas dirzui kad is apacios i virsu ir vel zemyn, ir per ta vieta stringa, nors atrodo ir trinties nera bet vistiek nevaziuoja, ciut apsyfke atleidi ir sukasi kai pasiutes.
kas liecia baka, tai dirzai buna kai bakas po masina kaba, kitaip jam nera kaip laikytis |
Aišku. O šiaip, kokiu principu suska tą diržą? Negali būt, kad kažkas ten veržiasi, nes iš tavo aprašymo panašu, kad tiesiog per silpnai (kai su apšyvke būna) traukia :?
|
tas mechanizmas stovi apacioj, prie slenkscio, gal ir logiskai skamba kad per silpnai suka, bet patikek kai apsifke nuimta, dirza sunkiau patraukt su ranka, atgal stipri jega ji suvynioja, tai nemanau kad neuztenka smarves, tiesiog gal kazkas issidevejo virsuj kur jis uzsilenkia, arba inzinieriai neidealiai padirbo ta vieta
|
pas mane ta pati problema s124 labai nenoriai valgo dirza, pas kupa panasiai vienam dirzui buvo tai pasikeiciau visa ta susukimo mehanizma ir normaliai pradejo susukineti, cia taip pat manau jau reikes pasikeisti, nes per silpnai traukia..
|
Pameginkinkit su paprastu purkskiamu silikonu supurksti istempta dirza, tiktu ir tie paneles blizgikliai kur silikono pagrindu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:22. |