MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Ieškau liuko meistro Vilniuje (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7657)

juozavas 2011-07-23 17:06

Ieškau liuko meistro Vilniuje

Sveiki, mano liukui reikia profilaktikos - reikia sutepti, pravalyt nutekėjimo latakus. Taisyklingam sutepimui reikia išardyt liuką, o kiek skaitau pirmąkart darant daug kas nulaužia ar sugadiną kąnors. Tai noriu paklaust, gal kas esat patikėję savo 124ąjį liuko tvarkymui?

Tomskis 2011-07-23 17:09

pagooglink, surasi, daug kas uzsiema liuku tvarkymu, bet sutept tai as ir pats galiu, atitrauki ir sutepi begius, poto stumdai liuka :) varikliukas bagazinej randasi kairej pusej, ten irgi gali tept trosa ir pan

PANTERA888 2011-07-23 17:15

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 158044)
Sveiki, mano liukui reikia profilaktikos - reikia sutepti, pravalyt nutekėjimo latakus. Taisyklingam sutepimui reikia išardyt liuką, o kiek skaitau pirmąkart darant daug kas nulaužia ar sugadiną kąnors. Tai noriu paklaust, gal kas esat patikėję savo 124ąjį liuko tvarkymui?

paieshkok jau buvo kalbeta ,buvau daves kontaktus, man visa liuka keite kainavo 100lt

woodoooo 2011-07-23 23:04

o kas tam liukui, nedirba, stringa? esu dafiga ju isrinkes nieko ten sudetingo.

lagass 2011-07-24 22:16

gal kas turit DIY kaip isrinkt liuka?

juozavas 2011-07-29 14:28

Sveiki, buvau Vilniuje ant "Rimi" stogo (Savanorių pr.) pas stoglangių meistrą. Kam reikės, telefonas 868632440. Meistras pasirodė rimtas, sakė daug mersų daręs, ir supranta, ką šneka. Iškart paaiškino principą, patikrino ir pravalė priekinius ir galinius drenažus. Sakė tept liuko bėgelių NEGALIMA, nes prisirenka dulkių ir purvo, ir gaunas kaip švitrinis popierius. Reikia nuvalyt su kokiu skiedikliu ir viskas, nes pats liukas tais bėgeliais vaikšto ant tokių vailokinių pagalvėlių, už tai ištepus jos pasidaro kaip švitrinis popierius. Tai dabar, kolegos, klausimas iškyla - tepti, ar netepti?

Karolis 2011-07-29 14:35

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 158834)
Sveiki, buvau Vilniuje ant "Rimi" stogo (Savanorių pr.) pas stoglangių meistrą. Kam reikės, telefonas 868632440. Meistras pasirodė rimtas, sakė daug mersų daręs, ir supranta, ką šneka. Iškart paaiškino principą, patikrino ir pravalė priekinius ir galinius drenažus. Sakė tept liuko bėgelių NEGALIMA, nes prisirenka dulkių ir purvo, ir gaunas kaip švitrinis popierius. Reikia nuvalyt su kokiu skiedikliu ir viskas, nes pats liukas tais bėgeliais vaikšto ant tokių vailokinių pagalvėlių, už tai ištepus jos pasidaro kaip švitrinis popierius. Tai dabar, kolegos, klausimas iškyla - tepti, ar netepti?

Na kaip jau pats paminejai, tada netepti

woodoooo 2011-07-29 16:14

nu ka as zinau teko tepti ne vienai masinai kolkas veikia ir nieko, o purvo ten visada prisirenka sutepta ar ne nesvarbu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:52.