![]() |
Del langu ir galiniu stabdziu
Sveiki norejau paklausti kas gali buti pas mane C220 dyzeliukas zodziu langas vairuotojo puses nusileidzia gal pora cm (nera kreivas nei ka) nuemiau apdaila ir nieko nesuprantu ten yra alkune kazkoks kaip dantratis ka ten daryt visiskai neaisku pagelbekit. Ir dar vienas klausimas zodziu galinis ratas cypia keleivio puses servise buvau purciau viskas ok varztai ne per ilgi nuemes buvau rata kaladeles kaip ir twarkoi ten pistelejau su plaktuku karta viskas ok atrodo nebecype pralekiau pora km ir vel zyzia.
|
del lango nzn, buvau isemes visa mechanizma, speju blogai istatytas arba dantukai nepataike ar kazkas jam maiso, pamatyciau gyvai, gal ir padeciau. o del cypimo tai speju kad rankinio kaladeles cypia
|
o kaip ten prie ju prieiti kur jas rasti ?
|
Visa laika cypia ar tik stabdant ? Gal gale apsaugine stabdziu disko skarda trinasi i stabdziu diska ? Reikia nusiimti rata ir su ranka pasukti stebule ir ziureti kas ten kur kliuna.
|
Gali dar rankinio kaladziu spyruokle liestis ir cypti.
|
remkoplekta rankinio nusiperki uz 11 lt, pasikeiti tas visas spyruoklites ir beda su juo baigta, jei toliau cypia, reiskia beda kitur :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:46. |