![]() |
W220 Kaip ideti sim kortele i telefona
Sveiki forumieciai :uuu: :wavecry: gal kas turit isidejas i masinos tel sim korta nes as niekaip jos neidedu tenais :ne:
cia s class 2000 metu modeliui :) |
Citata:
|
radau po telefono laidais vieta,bet ten kaip suprantu turetu detis visa sim kortele neislupta,bet tikpuse jos sulenda ir nieko tas neduoda :( o pagazineje kur ieskoti butu galima tos vietos gal zinai ?? ;)
|
Šonuose, manau vairuotojo pusėj.
|
Jei dedasi visa pilna korta kaip pas mane, tai aš dariau taip: nusipirkau išankstinio papildymo pakuotę (pildyk, ežys - nesvarbu), iš jos išlupau sim kortelę, išmečiau ją lauk. Tada savo norimą kortelę įdėjau į tą pilną rėmelį, ir iš vienos pusės (priešingos nei kur mikroschema) užklijavau moment super tape lipnia juosta. kortelė nepastorėja tiek, kad netilptų į lizdą, bet laikosi tvirtai, kad būtų kontaktas.
|
O gal visgi išduosi į kokio modelio telefoną ruošiesi dėti kortelę? Gali būti, kad tau reikia seno tipo 5V kortos, kai visos šiuo metu yra 3 voltų
|
nzn pas mane orginalus laidinis telefonas :) man sake kad gali but seno tipo nes tokiu metu masinoje ir tais metais buvo kitokios korteles sim tai galvoju meginti uzsisakyti is atstovybes sim tokia sim kad tiktu o kaip bus nzn :(
|
tai gal nurasysi telefono pavadinima?
|
Bent jau VIN, jei originaliai dėta, tai telefono modelį rodys....na duodu 99%, kad rodys
|
ryt imesiu dekui uz pagalba :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:16. |