![]() |
W210 oro srauto matuokle pabandymui
Sveiki, gal kas turi paskolinti oro srauto matuokle kodas 0 280 217 114 jei viskas gerai ir nupirkciau. Esme tame kad pas mane aukstas CO stovint salia masinos labai jauciasi kvapas ismetamuju duju. Startuojant kartais jauciasi pridusimas. Veziau diagnostika i kelias vietas. Abejose pasake kad viskas gerai veikia bet kazkas yra ne taip Bet tikslios priezasties neisgirdau. Veinas diagnostininkas sake kad gali buti oro srauto matuokle, nors ji veikia bet is jo patirties tipo ji veikia ne tokiais parametrais bet ideta ji teisinga. Tai va reiktu oro srauto matuokles veikiancios kad nuvaziuoti pakeisti ir pazieti ar pasikeis rezultatai. Nes daugiau minciu neturiu. Gal atsiras norinciu pagelbeti? O gal zinote ar tokio tipo oro srauto matuokle buvo 2.9 dyzelyje? ar kokiose automobiliuose ji ejo?
|
Citata:
www.osm.lt |
Citata:
|
imesk kokias klaidas rode.
|
bandyk vaziuot i srota, ten sutarsi kad leis ideti tau ta matuokle ir paziuret ar gerai veikia.
OT. VAMPYRE, aciu tau uz info, tau neina zinuciu siust, jei idomu buvo nusproge man ant cl ne pompa, o kiaura slanga, del to slegio nerode, slanga buvo pries davikli, apvyniota folga ir ejo isilgai nuo vairuotojo koju iki priekinio keleivio koju, tame tarpe kiaura. :) :wave: |
Citata:
|
Man atrodo jau buvo tavo tema apie matuokle. Jei klystu tai atsiprasau. Bet ziuriu zmones vargsta nesamones darydami ir taupydami. Nuvaziuok viena karta i normalu servisa ar meistrus kur turi normalu mersini kompa, paziures pagal matuokles parametrus ka rodo ir bus viskas aisku. Pasikeis matuokle padarys adaptacija ir baigsis vargai. O dabar vazinejies per 5 meistrus kurie ranka prideje buria is kristulinio rutulio ir pinigu dar pasiema.
P.S. matuokle dar siandien kaip tik pirkau. Pierburg matuokle kainavo 270\Lt.. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:58. |