![]() |
E200 Coupe
Sveiki, esu naujas šiame forume, bet esu tam, kad išlipčiau iš bulkos į kupa :)
tai va, žinau, kad MB 2.3 benzinas labai nemegsta duju ir su jomis nedraugauja. Bet girdejau, kad su 2.0 motoru siu problemu kaip ir nera.... ar bent jau maziau. tai va. Gal kas turit E200 2.0 benzinas/dujos, arba turi jusu draugai, kaip ten kas, kokios kuro sanaudos (kiek teko girdet mazesnes nei 2.3) na ir siaip problemos kokios ? Suteikit man informacijos :zenklas: isanksto dekoju ir nesiulykit man 1.6 golfo ar dyzelio, nes noriu kupo del grozio, o dyzelinio kupo kaip ir nera :) Aciu:ralis: |
Citata:
|
nu o 2 litrai ne naujesnis ??
juk seni w124 buvo 2.3 2.6 ir 3.0 po to jau atsirado visokie 2.0 3.2 ir t.t pas 2.3 mono ipurskimas o pas 2.0 turetu jau but normalus ipurskimas nors cia tik speju ir su dujom turetu labiau draugaut negu 2.3 |
buvo ir senas motoras 2l ir plyta 2l ;) jei plyta tai 2.2 dar geresnis,bet manau kalbama apie sena ;)
|
prie to pacio kuom skirias plyta nuo paprasto ir kaip atskirt ?
|
Citata:
|
o plyta nuo cilindru skaiciaus nepriklauso ?
pas maniski 2.3 4 cilindru neplyta ane ? |
Citata:
|
ziurek:
2.0 senas (ne "plyta") apie 87kW manau kad 8 voztuvai (jei klystu - pataisykit) 2.0 naujesnis (kaip mano :xx: "plyta") - 100kW 16voztuvu o 2.3 tai siek tiek galingesnis senas variklis su 97kW, taip pat ne "plyta" :huh: Mb 140 - dar pamirsai apie 300-24 - taip pat plyta ;) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:06. |