![]() |
MB dauztas
Sveiki, gal kas patartumet, pasidalintumet skaudzia "patirtim" ka su situ vargu daryti ;s
http://imageshack.us/g/198/cimg6388l.jpg/ |
o, panasiai kaip mano buvo suvarytas :) nieko jau cia nepadarysi, parduok ciela ir fsio, labai jau visi pesesi del merso, gavau daugiau nei prasiau :)
|
jei pardavinesi ciela pranesk man kiek noresi ;)
|
Citata:
|
300TD, del ratu nezinau sau turbut pasiliksiu. Gal kas turit skardinius parduot papigiai kad tik uzdet juos? Uz visa siule man 3k., be ratu.
|
Arba nupikrciau padoru su sudauzytu priekiu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Siaip nebuciau toks optimistas,nezinia kiek kas mokes,krize juk, jei ims tik kaip donora,arba ardymui tai tikrai nemokes daugiau kaip 1k europietisku...nes jiems reikia irgi uzdirbti ir tikrai ne viena šimtine....Užuojauta,turejau ir as reikalu ,tik su 124 pries 6 metelius,bandziau parduoti irgi visa,niekas nepirko,o kas domejosi siule mazdaug 20 procentu kainos....Jei turi kur ardyt ,bandyk gabalais leisti,vistik priekis sveikas ,tai daug susirinksi,o kas liecia varikli ir deze,na nemokes niekas tu pinigu tokiu,reikia kad zmogu ispraustu i kampa kad tokius pinigus moketu...pvz šrote salonas odinis nuo 800iki 1000 ,pas zmogu iki600....o dar jei nori pilko ir dabar galiu pasakyti kur odinis yra uz 250litu...taip kad geriau galvoti realiai,o ne taip kad maximum,nes gausis didelis Š...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:24. |