![]() |
Keli klausimai apie A160 W168 mersa
Taigi turiu a160 mersiuką ir laikui begant kilo keli klausimai:
1. Gazo priėmimas. Jeigu staigiau paspaudi gazą dirbant ant laisvų apsukų mašina šiek tiek prigesta, ir nesvarbu siltas ar saltas variklis. Traukia lyg ir normaliai. Kur čia galėtų būti beda? 2. Ar eitų pasikeist spidometrą iš dabartinio balto į naujesnį juodą? jei taip kaip tai padaryti? Lauksiu Jūsų atsakymų. P.S (sorry už gal durnai skambančius klausimus, tiesiog niekad neturėjęs Mercedes klasės automobilio) :) |
Citata:
|
Priprasi, neimk i galva. + baltas geriau atrodo nei juodas. Bent jau juoda esu mates, levai pasirode. ne tnelinksma ziuret.
|
Kaip supratau ta OSM yra oro srauto matuoklė. Tačiau kur ją rasti mano minėtame modelyje?
|
Dar klausimėlis: Kur a160 merse stovi zvakės?:laugh:
|
viska rasi po kapotu :) jeigu tau kyla tokie klausimai, gal geriau iskart pasinaudok autoservisu paslaugom
|
Citata:
|
Citata:
|
Radau tas žvakes..... ir dar vienas klausimėlis: Kaip nusiima pas a klase tas trikampukas kur būna parašyta pvz pas mane avantgarde? Noriu nuimt ir pasikeist i kitą tokį tik su sveikom gumom aplinkui
|
REIKIA PAGALBOS. Vakar pastačius į garažą su žibančia benzo lempute, siandien jau neužsikūrė. Starteris suka normaliai bet neužsikuria. Kas gali būti? Mažu jau benzo per mažai, nors dar tik vakar lemputė užsižiebė :verkia:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:57. |