MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Nevaziuoja akiniuotis (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7904)

landsbergis 2011-08-30 19:31

Nevaziuoja akiniuotis

sveiki! gal kas galetu rekomenduoti zmogu,kuris nustatytu gedima...
maniskis w210 2.0 e saltas visiskai netraukia,o kai ikaista vaziuoti dar galima,bet bukas visiskai... Vieni isminciai siulo oro srauto matuokle pasikeist,kiti lambda zonda,treti-temperaturini davikli.Nezinau nuo ko pradet,todel laukiu jusu patarimu ir rekomendaciju.
Is anksto :aciu:

Tomskis 2011-08-30 19:36

o ten yra oro srauto matuokle? man atrodo kad ne, del lamdos, gali ja atjungt ir paziuresi, seip ji tik kuro sanaudom turetu itakot, ne traukai bukai, del alkuninio velniai zino, dazniausia nesikuria siltas tada

landsbergis 2011-08-30 19:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 163158)
o ten yra oro srauto matuokle? man atrodo kad ne, del lamdos, gali ja atjungt ir paziuresi, seip ji tik kuro sanaudom turetu itakot, ne traukai bukai, del alkuninio velniai zino, dazniausia nesikuria siltas tada

zinoma yra matuokle:vaiduoklis:

ezeras 2011-08-30 19:47

O tai gal diagnostika pagelbetu sitam reikale?

landsbergis 2011-08-30 19:51

Citata:

Pradžioje rašė ezeras (Post 163165)
O tai gal diagnostika pagelbetu sitam reikale?

tai as ir klausiu,gal kas zinot gera meistra su gera aparatura,kuris galetu pajungt i pasakyt,kame reikalas..... zinoma, Vilniuj butu gerai

Erikas 2011-08-30 22:18

Citata:

Pradžioje rašė landsbergis (Post 163167)
tai as ir klausiu,gal kas zinot gera meistra su gera aparatura,kuris galetu pajungt i pasakyt,kame reikalas..... zinoma, Vilniuj butu gerai

1 zinau, bet turiu tik skype kontakta, kai tik atsiras paklausiu numerio :) pasijungia jis ten per kompa, susirases visas programas naujausias, kazkada teko lankytis, pasake visas problemas w140 modeliui :)

o siaip, manau kad bus oro srauto matuokle, darbinei masinytei taspats buvo tik aisku ne mb :) netrauke kol salta, duma mete... pakeitus oro srautuo matuokle pradejo lekt kai zaibas :vairuot: :D

Ceslav 2011-08-31 08:09

Uz gariunu salia Hanse Trailer (Shmitz atstovybes) yra metaliniai garazai, juose dirba vyrukai (elektrikai) kurie turi naujausias diagnostikos programas, patirti, ir labai gerai ismano savo darba, programuoja tai ko negali padaryti Krasta Auto...

landsbergis 2011-08-31 08:21

Citata:

Pradžioje rašė Ceslav (Post 163282)
Uz gariunu salia Hanse Trailer (Shmitz atstovybes) yra metaliniai garazai, juose dirba vyrukai (elektrikai) kurie turi naujausias diagnostikos programas, patirti, ir labai gerai ismano savo darba, programuoja tai ko negali padaryti Krasta Auto...

aciu,reiks apsilankyti:aciu:

justoshis 2011-09-02 09:24

arba aš turiu Mercedes DAS, originalų soft'ą, kuris gali viską parodyt, kitaip sakant daugiau nei universali įranga, nes mano būtent tik mersams. o ar oro srauto matuoklė - tai atjunk ir pamatysi, nes variklis su ja atjungta vedasi, o jei ji prijungta nesamones rodo tai ir darys problemas. Tai va, jei atjungimas privers variklį elgtis kitaip, tai ir diagnostikos nereikės. Nes lambda ne tokią drastišką korekciją daro, o temperatūrinis daviklis irgi tiek įtakos nedaro, jei nori gali atjungti jį, tada diagnostika rodo -127 ar -167 laipsnius, įsijungia ventiliatorius visu pajėgumu ir variklis dirba sau nesukdamas galvos, tiesiog ignoruoja jo parodymus. Tai arba srauto matuolė, arba alkūninio padėties daviklis, arba paskirstymo velenėlio padėties daviklis. Nors tik MAF galima eliminuoti be pajungimo prie pc.

landsbergis 2011-09-02 16:32

Citata:

Pradžioje rašė justoshis (Post 163580)
arba aš turiu Mercedes DAS, originalų soft'ą, kuris gali viską parodyt, kitaip sakant daugiau nei universali įranga, nes mano būtent tik mersams. o ar oro srauto matuoklė - tai atjunk ir pamatysi, nes variklis su ja atjungta vedasi, o jei ji prijungta nesamones rodo tai ir darys problemas. Tai va, jei atjungimas privers variklį elgtis kitaip, tai ir diagnostikos nereikės. Nes lambda ne tokią drastišką korekciją daro, o temperatūrinis daviklis irgi tiek įtakos nedaro, jei nori gali atjungti jį, tada diagnostika rodo -127 ar -167 laipsnius, įsijungia ventiliatorius visu pajėgumu ir variklis dirba sau nesukdamas galvos, tiesiog ignoruoja jo parodymus. Tai arba srauto matuolė, arba alkūninio padėties daviklis, arba paskirstymo velenėlio padėties daviklis. Nors tik MAF galima eliminuoti be pajungimo prie pc.

o tai kaip pona surasti ? apsilankyciau pas tamsta

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:59.