![]() |
Juozavo S124
6 Attachment(s)
Taigi, jau kuris laikas lankausi forume, bet deramai prisistatyti taip ir nespėjau. Tai yra pirmasis mano mb. Norėjau w123, bet pabijojau, nes mašinos reikia kasdien, tiek į darbą važinėjimui, tiek kelionėms į užsienį. Taigi, kaip vokiečiai sako, letze echtes Mercedes - paskutinis tikras Mersedesas. Važiavau pirkti nesėdėjęs jame (ne šitame konkrečiai, bet apskritai 124 laidoj), tiesiog supratau kad tai mano mašina - ir neapsirikau.
Perspektyvoje planuoju pasikeisti garso sistemą (į originalias vietas) bei įsigyti 'lietnykus', aišku, irgi tokius, kokie priklauso. Originalzustand. |
4 foto su mintim :D grazus senukas, blizgantis, nenudauzytas :zenklas:
|
Aha ir aš pritariu kad neapsirikai nusipirkdamas tokį automobilį. :wave: Beje tave įsivaizdavau kiek vyresnį, o pasirodo gal net už mane būsi jaunesnis :xx:
aha Lengwas gerai pastebėjai apie 4 nuotrauką :blush: |
Mano šeimoj tėvas ir brolis turi bmw, taigi rimtas konkurentas buvo e39 530d. Bet kiekvienam savo, o ir apie protą ne pagal metus sprendžiama. Tiesiog pagalvojau, kad jei dar norėsiu, tai tie e39 ir vėliau bus tokie patys - su displėjų gedimais, abs daviklių neveikimu ir pan., o seno tikro merso jau gal niekada neteks pavairuoti:) kas nesupranta tokių mašinų, nesupranta apie mašinas ničnieko:)
|
Citata:
|
Matos grazus S124, vidaus foto butu idomu :)
|
Geras pasirinkimas, gaila, kad w124 negamina iki siol :)
|
grazus mersiukas:)ratukus pakeitus dar geriau atrodytu:)
|
nu va tikrai grazhuolis,ash irgi apie toki dabar galvoju vis dzhniau,bet tik su 3.2 matoru
|
labai grazus,matosi issaugotas :)...pats mieliausias modeliukas mano...tik kad man coupe patinka:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:30. |