MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Reikia pagalbos del variklio darbo c124 2.3L (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7965)

AurimasM 2011-09-09 17:10

Reikia pagalbos del variklio darbo c124 2.3L

Sveiki.
Atsitiko tokia bedele su motoriuku. Butu labai gera, jei patartumet kas gali buti. Simptomai: Tik uzvedus salta varikli jis nepriima gazo apie kokias 40 - 60 sekundziu, bet vedasi labai gerai ir tolygiai dirba ant laisvu apsuku, o jam uzsilus iki darbines temperaturos, jauciasi netolygumas ir drebejimas dirbant tuscia eiga.
Aciu

mikis 2011-09-09 17:46

zvakes, lemdo zondas.
prasom

Citata:

Pradžioje rašė AurimasM (Post 164707)
Sveiki.
Atsitiko tokia bedele su motoriuku. Butu labai gera, jei patartumet kas gali buti. Simptomai: Tik uzvedus salta varikli jis nepriima gazo apie kokias 40 - 60 sekundziu, bet vedasi labai gerai ir tolygiai dirba ant laisvu apsuku, o jam uzsilus iki darbines temperaturos, jauciasi netolygumas ir drebejimas dirbant tuscia eiga.
Aciu

AurimasM 2011-09-09 18:04

Zvakes naujos,taip pat skriejikas naujas, lemda zondas abejoju kad kaltas, nes ismetimo co geras, nes nesenai buvo matuotas su tam skirtu prietaisu. bandysiu dar paskirstymo dangteli pakeist bei zvaklaidzius paziureti, bet labai abejoju kad problema jouse.

mikis 2011-09-09 18:22

saltas variklis neprijima gazo kai buna mirus viena zvake, gal neuzdejai normaliai fiskes ant zvakes, arba per riebus misinis, kadangi prie misinio nelindai lieka lemda. ishsuk zvakes paziurek kuri svariausia,jeigu nesenai keitei, zinosi problema kuriam zvaklaidi.

kai mane muitinei krate, tai pizdukai viena zvaklaidi istrauke buvo, tik po 700km nusprendziau paziureti.

Citata:

Pradžioje rašė AurimasM (Post 164714)
Zvakes naujos,taip pat skriejikas naujas, lemda zondas abejoju kad kaltas, nes ismetimo co geras, nes nesenai buvo matuotas su tam skirtu prietaisu. bandysiu dar paskirstymo dangteli pakeist bei zvaklaidzius paziureti, bet labai abejoju kad problema jouse.

AurimasM 2011-09-14 10:22

Tai va viskas pasitaise pakeitus paskirstymo dangteli. Bet turiu dar viena klausimeli. Kokiomis apsukomis turi dirbt saltas variklis tik ji uzvedus? ar apsukos neturi buti didesnes nei jam pasilus? nes pas mane visad vienodai stovi.

liudas777 2011-09-14 11:19

Citata:

Pradžioje rašė AurimasM (Post 165281)
Tai va viskas pasitaise pakeitus paskirstymo dangteli. Bet turiu dar viena klausimeli. Kokiomis apsukomis turi dirbt saltas variklis tik ji uzvedus? ar apsukos neturi buti didesnes nei jam pasilus? nes pas mane visad vienodai stovi.

Man atrodo, kad taip ir turi būti.

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 165284)
Aišku turi būt didelės ant šalto. Pas mane 3,2 tik užvedus ~1000, sušilus ~600.

Kodėl aišku? Kam reikia kad variklis šaltas brūžintų tas aukštas apsukas? Kai būdavo rankinis padsosas tai užtrauki pilną tai gal ir būdavo aukštos, o elektronika turėtų visą laiką normalias apsukas palaikyti.

Lukito777 2011-09-14 14:10

sveiki,kad nekurt naujos temo norejau pasiklaust,suregulevus co nelaiko apluku kol masina nepadirba 1min nesvarbu ar salta ar silta tas pats...reik prilaikyt gaza kas per problema galetu buti? aciu is anksto. pabreziu kad krabas stovi ne pagal koda koks turetu stvet,paskutinei krabo skaiciai originalem buvo 026 o pastaciau 002,manau gal tai itakos turi.:confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28.