![]() |
W211 Gabaritai
Kaip pakeist gabaritus niekaip nedasunta reikia visa fara nuiminet ar kaip ?? mercedes w211
|
Paimi gabarito lemputes fiske, ir suki ja ar pries ar su laikrodzio rodykle, pasisuka 45 laipsniu kampu ir labai lengvai issiima :)
|
Nu reikes pabandyt nes nekaip negalejau isimt ;D
|
priekines ar galines, ir mopf ar ne
|
Priekiniai gabaritai.. ten kur ilgu stovi lempute ir gabaritu tai man gabaritu reikia pakeist bet kaip isimt
|
Tai gi as tau jau aiskinau, kad pasisuka ta lempute i sona 45 laipsnius ir lengvai issiima, dar neisemei? :xx: atvaziuok, už alaus bonka išimsiu abi lemputes ir dar naujas galesiu sudet nemokamai :xx:
|
tai cia as seip pasitikslinau sian tamsu jau rytoj padarysiu nes 2 gabaritai perdege:D reikia baltas idet
|
Aš buvau isidejes "baltas" lemputes i gabaritus, bet ištiesu tai jos melynos... Atrodo labai pigiai... Kaip musu izimus Teisejas sake - Šūdų šūdo gabalas :) pavazinejau savaite ir pasikeiciau i normalias. Dar plius amziais mete klaida, kad nera lemputes ir tai veikdavo, tai neveikdavo... Nors ir ale ta No Error buvo.
Dabar noriu pameginti tokias (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/W5W-S...item27bdf4a82b) bet Lietuvoj nerandu niekur pirkti, o cia nepigu ir i LT nelabai nori siusti. |
|
Tai as tau ir sakau, kad tokias nemetancias klaidu buvau nusipirkes, bet po kazkiek laiko jos pradeda mesti klaidas, pakeiciau 4 lemputes, pirkau ir pigias ir brangias... Visos jos sh:cenzura: Šviečia ne baltai bet melynai ir po keliu savaičių pradeda nebeveikti. Nemetyk pinigu niekams, na nebent nori viska isbandyti ant savo kailio :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:14. |