![]() |
TA be katalizatoriu
jeigu ispjauti 2galiniai katalizatoriai (isvis yra 4). galima praeiti technikine?
|
Manau turetum praeiti. Bet pries tai gali i servisa psitikrinti nuvaryri. as savo tranta 535 ' 88 metu variau i TA tai ten katalikai ispjauti liambda parejus, zvakes 100metu neikekistois ir oro srauto matuokle saibom parejus ir +dujos tai buvo truputi auksciau normos. manua pas tave nebus tike gedimu:)
|
pagal intrukcijas, tai neturetu praleist jei nestandartine ismetimo sistema. jeigu vietoj katalizu rezonatoriai pas tave, tai bedu nera
|
Praleis, nes nebus prie ko prisikabinti. Be katalizatoriu pasikeis tik NOx kiekis, kuris nera matuojamas. Pas mane pvz tikrai matos, kad buvo pjautas, per visa katalizo bakelio sona eina suvirinimo siule :D Ir niekas nieko nesake ir neklause :)
|
ar sakys ar ne, cia jau tuvlitos darbuotojo sazine, bet sakau pagal ju igaliojimus, jie privalo nepraleist masinos su ispjautu katalizu
|
Citata:
|
Pas mane 2 ispjauti, 2 dar like: praejo su vejeliu :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Paaiskinkit man kuom skiriasi katalizatorius nuo rezonatoriaus. aciu. rezonatorius jug nenukensmina kaip katalikas?
|
katalizatorius ir rezonatorius du skirtingi dalikai, vienas skirtas netersti aplinkos, kitas slopinti ismetimo garsa kad nepliurptu kaip civikas
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:53. |