![]() |
HELP. Mersas nereaguoja i rakta ir pan.
MB w208. Situacija tokia. ryte norejau vaziuot bet masina neatsirakino nuo imobilaizerio, tai teko atrakint su rakteliu. Idedu imobilaizeri i uzvedimo spyna ir jokios reakcijos nereaguoja ir vairas neatsirakina. na pamaniau gal kaskaip akumas mire, tai pajungiu krokus nuo kito auto, kur po kapotu +. ir jokios reakcijos. (masina atsirakinus su rakteliu ir atidarius dureles kilometrazas ir panasiai skydelije dega) tokia vat beda. gal kas esat susidure ar bent girdeje ka galima pasitikrint ar panasiai?
|
Citata:
|
Nebuwai netycia numetes raktelio ant zemes? Pagal viska greiciausiai bus "pabeges" raktelis arba jo viduje kas nors atsikabine.
|
Citata:
ne numetes nebuvau. Kai mygtukus ant pultelio spaudau, tai lempute mirkcioja, bet reakcijos jokios masinos atzvilgiu. Kaskaip ir as dabar manau kad bus kodai pabege. o ka tokiu atveju daryt? Silberis uz nauja rakta uzsiprase 950 lt:( |
Citata:
|
Ir man tapati beda atsitiko. Nerakina ir nesikuria, batarkes pakeiciau bet nieko. kaip tau baigesi? ka darei? gal kas kaune koki meistra zinot?
|
Citata:
|
paskaites sia tema ir as pastebejau,kad man nerakina vairo,o kiek senai,tai nezinau-anksciau rakindavo.maga buvau atjunges-nepadejo.bandysiu ardyti spyna ir isvalyti gal kas uzstrigo.kai rakta istraukiu girdisi kad kazkas sujuda-noretu kaip ir rakinti vaira,bet nieko neuzrakina.tai manau gal uzstrigo.klausimas butu toks ar galima spyna atjungti-niekas ten nepabegs-kodas koks ar dar kazkas?
|
iš rakto išimk mikruškę ir išpusk iš korpuso dulkes, man buvo taip nutike kai nepriėmė rakto, gal padės
|
ne su tuo man nesusije.neperseniausiai keiciau rakto korpusa-senasis buvo suluzes.sutvarkiau spyna ar teisingiau pasakius pati susitvarke-isardziau panele,atjungiau fiske,pravaliau kontaktus ir viskas vel veikia.nezinau kiek ilgai veiks,bet pokolkas veikia.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:14. |