![]() |
Kaip perpilti kurą iš talpų?
Iškilo problemėlė, pripylė man saliarkos į statines po 200ltr. tai dabar tos statinės sustatytos garaže kampe ir jas sunku net pajudinti.
Vakar pabandžiau persipilti truputi į mažesnes taras, bet nepavyko. Bandžiau su ta šlanga- pompa pompuoti, bet tik prispjaudė man ten pora litriukų. Gal kas nors patyres tokiais reikalais, gal patartumėt kaip persipilti iš statinių dabar :D |
yra keli variantai:
nusiperki turguje rankena sukamą pompą, kuri įsisuka į statinės skylę ir suki rankeną ir sėkmingai pumpuoji. Turguose tokia pompa kainuoja apie 50Lt Jis atrodo šitaip: http://www.komprema.lt/lt/catalog/va.../hand_ks_25_pv yra kitas brangesnis variantas: nusiperki turguje arba kokioje Lytagroje elektrinį siurbliuką 12V, 24V ar 220V ir pumpuoji, bet jo kaina priklausomai nuo našumo 200-400 Lt nors yra ir iki 1000Lt, bet ten jau tau bačką išpumpuos per puse minutės :D |
Citata:
|
na jei su paprasta šlanga, tai nusipirk senukuose kiokio 20mm diametro armuotos šlangos kokius 3 metrus ir trauk su burna kol skonį pajausi (beje aš taip traukdavau kasdien apie 20 metų :xx:)
O jei nusipirksi peršviečiamą šlangą, tai skonio ir nepajausi burnoj :) |
Tik reikia traukt ne į plaučius, o "iš burnos". Nu gal geriau nejuokauk, jei nebandęs, pirk permatomą ir nereiks spjaudytis paskui - matysi, jei tik perlipa per kraštą, tai jau ir bėgs žemyn, kol šlangos galo nepakelsi aukščiau skysčio lygio statinėje.
|
jei pastoviai reikia tai nusipirk siurbliuka elektrini uz 100 Lt, 12v,
http://e-preke.lt/parduotuv/category...lės/kurui.html |
uzciulpi gerai slanga, ir bega kaip is pistoleto degalinej :) aisku viskam reikia igudziu, o tie siurbliukai po 100lt vienkartiniai
|
Citata:
veikia daugiau nei 1a kart. Dabar brangesni pasiemem, gal laiklys :) uzkniso xamutus persukinet |
Citata:
|
Citata:
Siandien nulekiau iki turgaus ir nupirkau viena tokia pompa uz 70lt, isistate puikiai i backa iki apacios vamzdis pasiekia, ir reikia spaudineti aukstyn zemyn tokia rankena ir lengvai bega normaliai :) Ziurinejau ta raudona uz 60lt kur rankena sukti reikia, bet sita geriau rekomendavo ir tvirtesne atrodo. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:07. |