![]() |
Ar teisingai renkuosi padangas?
1 Attachment(s)
Kadangi baigesi vasaros siazonas, ratu kainos krenta.
Tad zadu per ziema isigyti ratus. Ratai bus dedami ant w210 Uzmaciau idomu varianta http://www.autogidas.lt/autec-r18-11676903.html Padangas deciau tokias Priekis 18x8.5 225/40 / Galas 18x9.5 265/35 Keletas klausimu: Ar neiskels masinos? Nes teko matyti kai ant tokiu paciu modeliu uzsideda ir 19 atrodo graziai, bet kiti su 17 coliu gadina vaizda. Cia mersas su panasiais ratais tik ten 19coliu |
As irg situs ratukus nuziurinejau :)
|
Realiai gal spejai apziureti? :)
|
suzeminsi masina, tai graziai atrodys, bet tada arba masina turi but juoda, arba ratai sidabriniai, bet 2.2 sunkiai prasuks tokius ratus :)
|
Na zeminti nesiruosiu.
Dabar pas mane r15 su 205/65 , tai jei deti anksciau minetas mano padangas man atrodo skirtumas turetu buti nedidelis bent jau priekio. |
atrodys kaip G klase. tarpas tarp arkos ir padangos vistiek bus didelis ir tikrai masina neatrodys taip kaip tavo ikeltoj nuotraukoj, nes nuotraukoj avantgardas. trumpai tariant - atrodys levai
|
Aciu ;]
17 ratus imanoma graziai ikomponuot be zeminimo? Pries zeminima neturiu nieko pries, tiesiog papildomos islaidos vel butu. |
Citata:
|
2 Attachment(s)
va pazek kaip ant eleganco atrodo ratai uzdeti r17, ir paskui kaip ant suzeminto, skirtumas kaip diena ir naktis
|
uz tokia kaina perkant, galima ir persidazyti juk juos. del zeminimo pritariu tau, jei zemint tai rimtai, kaip priklauso, o ne spyruokles papjaustyt tik. nes ta pati mastau-per ziema susirast ratus
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:39. |