![]() |
Volvo S80/V70 ar MB 210, kurio pigesne eksploatacija?
Volvo S80/V70 ar MB 210, kurio pigesne eksploatacija?
|
210 bus :)
|
[QUOTE=mariukaz;176817]Volvo S80/V70 ar MB 210, kurio pigesne eksploatacija?[/QUOTE
volvo jeigu galvoji, tai patariu pirkti su 2.5tdi, nes ju ir varikliai istvermingi, bei pavaru dezes geros, o jau su 2.4 blogesni reikalai, turejo sesuo s80, manevringumo 0, silpna vieta - vaziuokle. islaikymas lyginant su MB, panasus. priklauso koki nupirksi. :) isvaizda - Volvo masina - MB :wave: del volvo nieko blogo negaliu pasakyti, tik kad ir pats turejau s70, bet vel gryzau prie MB...:zenklas: |
na man geriausias variantas butu volvo s/v 70 su 2.5tdi motoru.. nes ju motorai labai patvarus, kaip ir merso, tapati varikli turejo audi a6 c4.. kura pili koki nori, trauka nesveika ir kantrus motorai su mechaniniais purkstukais :) o mieste ramiai vazinejant neima daugiau 7 litru saliarkos, o galia uz merso geresne
|
2.4 dyzelis blogas ? kaip tik geras ir ekonomiskas :) mariukaz skaityk geriausiai forumus ,daug info yra :) as ka esu skaites tai pagrindines bedos su automatais,iki 03m
|
Citata:
|
dar volvo liga yra kaip ir mersu.. cia lieca s40, s/v70 modelius.. tai rudys.. rudya kapotu gaubtai, bei duru apacios.. taip pat susidevi greitai stabdziu kaladeles, o daugiau viskas ten super, salonas geru medziagu, nebarska, manevringumas geras, beu didele bagazine kaip ir pas s210
|
Citata:
|
Citata:
O man asmeniskai su je teko vaziuot,tai tikrai lb patogi,smagi ir manau tikrai kokybiska masina. Del volvos rudijimo siuo atzvilgiu tai kaskas cia jau i pievas....:bounce: Masinos visos rudija-gaila,bet 210 maciau zymiai daugiau prastesnes bukles nei S/V 70:( |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:51. |