![]() |
Del oro filtro
Kas galite pasakykite pagal VIN koda koks variklio oro filtras eina,butu gerai ir foto wdb2112231a676166 :aciu:
|
Citata:
Čia yra, bet pasikeisti ji manau nelengva :), nes as kiek ziurejau tai nelabai ten yra priejimas is sonu prie tų filtrų, O jų ten yra 2 is kiekvienos variklio puses. |
Citata:
As gavau stai toki,bet man atrodo jis ne toks :) http://www.ebay.com/itm/MERCEDES-E32...#ht_500wt_1156 |
Susisiek su forumieciu Woodoooo, jis gali netycia turet sportiniu JR filtru i standartine vieta uz tikrai draugiska kaina, ir pamirsi ka reiskia filtra keist, tik kartais praplausi ir papurksi specialiu tepalu :)
|
Citata:
|
Citata:
As net mamai i Toyota corolla imeciau :xx: |
Reikia ebay pasiziureti,nebloga ideja visai. :geda:
|
Redbull, jo aš apie V6 kalbėjau, nes dažniausiai 280 cdi buna V6 ir rečiau eileje cilindrai. Tada tavo parodytas filtras bus tinkamas tas apvalus. Dėl sportinio filtro esu girdėjęs, kad jie daugiau praleidžia oro, bet tuo pačiu jie yra retesnem skylutem ir praleidžia didesnes purvo daleles ir taip smarkiau devisi variklis. Kiek tame teisybės - nežinau, gal Woodoo galės plačiau pakomentuoti :)
|
kai suprantu ten 320cdi, tokiam modeliui nebera pas mane.
|
pas dyzelinius variklius nezaiskite su sportiniais filtrais ... kai skiriasi pralaidumas, tai gali neteisingai rodyti oro srauto matuokle ir retkarciais atsiranda EGR klaida ir avarinis rezimas
ir reikia deti butent toki filtra koks priklauso ... kazkada buvo ilgai tikrinta kame beda, kai buvo ne toks filtras imontuotas |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:27. |