![]() |
Problema su variklio apsukom W124
Sveiki, noreciau sulaukti patarimo is jusu. Turiu mersedes 124 cupe 2.3 benzas. Kai saltas (po nakties ar pastovejes visa diena) , uzkuriant gesta. Spaudi gaza vistiek gesta kol neprasigazuoja, palaikai apie 2000 apsisukimu ir apsukos pradeda normalizuotis. Kai variklis isyla iki darbines temperaturos ant parkingo apsukos yra apie 1500 , o ant D - apie 900 (automatine pavaru deze). Gal kas galetu patarti , kas galetu buti. Ar esate susidure ? Gal koki gera meistra galetumet patarti meistra, kad sutvarkyti sia problema? Mano nr. 8 645 30019 . Buciau dekingas. Vilnius.
|
pamirsai tik parasyt kuriam mieste ieskai meistro, lengviau padet bus
|
Citata:
|
pradek nuo perkrovos reles
tokia arba su raudonu virsum. rasi uz akumuliatoriaus. patikrink saugiklius, jei geri isardyk, pravalyk, perlituok. arba tiesiog pakeisk kita. http://img139.imageshack.us/img139/8...edes018nh6.jpg |
Citata:
Nes pas mane jis visas slapias, del to , kad nera vandens nuolydziu... |
ir viskas susitvarkys?
|
kokia elektronine detale nebijo vandens?
Citata:
Citata:
|
pavasari. jo viskas kaip rasei. man sake kad laisvos eigos voztuvas neatlieka savo funkcijos nors yra geras. ir niekas niekaip neranda kodel.
|
Citata:
|
ishsiardo is apacios, atlenkus du geleziukos is sonu, ir tada trauki ta plasmasiuka zemin, kad lengviau istraukti pries tai ishsimk saugiklius. :)
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:19. |