MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Neveikia salono šilumos reguliatoriai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8734)

inferno 2011-12-21 22:40

Neveikia salono šilumos reguliatoriai

sveiki neveikia pas mane šilumos reguliatoriai pastoviai šildo ... ta prasme intensyvuma vejelio galiu reguliuot ar pūst ar nepūst bet temperatūros ne velnio.... ka daryt ? ir kaip ta prieki nuimt kur tie reguliatoriai ir mygtukai

ldalius 2011-12-21 22:41

Citata:

Pradžioje rašė inferno (Post 182967)
sveiki neveikia pas mane šilumos reguliatoriai pastoviai šildo ... ta prasme intensyvuma vejelio galiu reguliuot ar pūst ar nepūst bet temperatūros ne velnio.... ka daryt ? ir kaip ta prieki nuimt kur tie reguliatoriai ir mygtukai

o čia kokiam KAMAZui reikia tą valdymą nuimt?

tankietis 2011-12-21 22:43

cia itariu vadinami kiausiai bus pastrige

Darius 2011-12-21 22:44

Citata:

Pradžioje rašė tankietis (Post 182970)

Teisingai įtari:)

ldalius 2011-12-21 22:51

Citata:

Pradžioje rašė tankietis (Post 182970)

čia tik viena iš versijų.

jei į kiaušus įtampa ateina (kai šiluma visai užsukta) ir jie yra atsidarę - tada jie užstrigę.

Kai šiluma stovi pastatyta tarkim 22 - įtampa į kiaušus turi ateiti impulsais - kiaušai darinėjasi ir užsidarinėja po truputi ileidžiant šilto antifrizo į pečių

kai šiluma stovi pastatyta max - tada ant kiaušų įtampos neturi būti

Jei į kiaušus visai neateina įtampa tada gydymas sekantis:
keletą kartų teko man perlituoti valdymo platoje reguliatorių kojas bei atšokusius šaltos paikės kontaktus kur fyškė pasijungia. Nes kiaušai būna atsidarę kada jiems įtampos nėra, o kai nedirba valdymo blokas tai įtampos kiaušai irgi negauna.
retesniu atveju būna platoje nukepusi varža arba mirusi mikroschema - tada lieka tik platos keitimas

Ir dar klausimas ar į valdymą ateina įtampa?

Ot pavariau - kaip žinodamas :xx:

Tomskis 2011-12-21 23:35

ir dar pritraukia gelezi jie kai ateina itampa, magnetas pasidaro

samagonas 2011-12-21 23:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 182977)
ir dar pritraukia gelezi jie kai ateina itampa, magnetas pasidaro

:xx: stebuklingi kiaushiniai

Tomskis 2011-12-21 23:43

Яйца судьбы :)

mikis 2011-12-22 08:33

prie to viso galim ir marke bent jau parasiti, priezasciu kaip minejo daug yra. pas mane pvz buvo visas tas valdimo blokas nukepes, ko tik nedariau kol radau problema :)
kaip ishsiardo irgi geras klausimas nes yra keletas varijantu paneles, tad kokie klausimai tokie ir atsakimai

Citata:

Pradžioje rašė inferno (Post 182967)

ldalius 2011-12-22 23:14

užtai pradžioj ir paklausiau kokiam čia kamazui reik nuardyt, nes ardymas irgi skiriasi atskiruose modeliuose :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:55.