![]() |
Neveikia salono šilumos reguliatoriai
sveiki neveikia pas mane šilumos reguliatoriai pastoviai šildo ... ta prasme intensyvuma vejelio galiu reguliuot ar pūst ar nepūst bet temperatūros ne velnio.... ka daryt ? ir kaip ta prieki nuimt kur tie reguliatoriai ir mygtukai
|
Citata:
|
cia itariu vadinami kiausiai bus pastrige
|
Citata:
|
Citata:
čia tik viena iš versijų. jei į kiaušus įtampa ateina (kai šiluma visai užsukta) ir jie yra atsidarę - tada jie užstrigę. Kai šiluma stovi pastatyta tarkim 22 - įtampa į kiaušus turi ateiti impulsais - kiaušai darinėjasi ir užsidarinėja po truputi ileidžiant šilto antifrizo į pečių kai šiluma stovi pastatyta max - tada ant kiaušų įtampos neturi būti Jei į kiaušus visai neateina įtampa tada gydymas sekantis: keletą kartų teko man perlituoti valdymo platoje reguliatorių kojas bei atšokusius šaltos paikės kontaktus kur fyškė pasijungia. Nes kiaušai būna atsidarę kada jiems įtampos nėra, o kai nedirba valdymo blokas tai įtampos kiaušai irgi negauna. retesniu atveju būna platoje nukepusi varža arba mirusi mikroschema - tada lieka tik platos keitimas Ir dar klausimas ar į valdymą ateina įtampa? Ot pavariau - kaip žinodamas :xx: |
ir dar pritraukia gelezi jie kai ateina itampa, magnetas pasidaro
|
Citata:
|
Яйца судьбы :)
|
prie to viso galim ir marke bent jau parasiti, priezasciu kaip minejo daug yra. pas mane pvz buvo visas tas valdimo blokas nukepes, ko tik nedariau kol radau problema :)
kaip ishsiardo irgi geras klausimas nes yra keletas varijantu paneles, tad kokie klausimai tokie ir atsakimai Citata:
|
užtai pradžioj ir paklausiau kokiam čia kamazui reik nuardyt, nes ardymas irgi skiriasi atskiruose modeliuose :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:55. |