![]() |
W220 vairo kolonele
na va islindo dar viena beda :) barska vairo kolonele, skyscio neleidzia tik barska per duobes vaziuojant. paverzt bandem nieko nesigavo. kokios butu mintys?
|
paverzimas nelygus paverzimui, tam yra isemama kolonele, uzdeda laikrodis, ir judinama, taip pasimatuoja laisvumas, pagal tapati laikrodi paverzi tiek kiek laidziama, jaigu nepadeda kaiciama visa, nes tas ZF gamintojas salia mano kaimo, neteikia visiskai jokiu detaliu, paprastiems servisams. o tu isitikines jog pati kolonele kalta? nes jaigu ji barska masina plaukioja po kelia. gal tiesiog vidines Spurstange issidevejusios (sorry nezinau kaip lietuviskai pavadinti) cia butu pvz
http://www.geiz-24.de/sites/default/.../16/602046.jpg |
Cia kaip suprantu vairo trauke. jos tai lyg ir normalios. palindus po masina ir judinant vaira girdisi barskejimas is koloneles. paverzem bet tada pats vairas nebeatsisukdavo atgal ant posukiu bet barskejo maziau. o paverze buvom iki max varztas jau daugiau nebesisuko.
|
pas mane vairo kolonele laisvuma turi tai pas Vaida sake uz 700lt sutvarkys, t.y. isims restauruos ir atgal sudes :D
|
Citata:
|
tai ir vilniuj uz tokia kaina zinau kur tvarko. bet man idomu ar isvis gali barsket kolonele? negi laisvumo nera?
|
uz tokia kaina visur tvarko :) nu kad nera to laisvumo.
nu gerai kitas klausymas kur butu galima tikrao profiskai pasitikrinti kas ten barska maza ka gal as klystu bet... |
Pas mane panasi beda atrodo lyg pakaboje kazkas barska kai per duobes pavaziuoji ar pan. cia mesu W220 kaip ir liga. buvau nuvazeves pries tris metus i silberi iskrate visa pakaba ir nustate kad kolonele vairo tai pasiule nauja keisti uz 7000 lt. tai pasiunciau juos velniop ir jau turbut 3metai vazineju ir nerkeipiu demesio kai uzlinks tada ir taisysim:)
|
Citata:
|
Na tada jua rimciau..pas mane kartais pabilda tai nekreipiu demesio! kazkaip ir nedideja tas dunksejimas tai kaip sakoma susitaikiau:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:14. |