![]() |
Bilda priekiniai amortizatoriai
Sveiki, pradejo bildet mano merso priekiniai amortikai. Jie kaip ir veikia, funkcija atlieka bet bilda. Kazka restauruot tvarkyt imanoma? O jei ne, ir reik pirkt naujus ka patarsit, kokius?
|
Citata:
|
Jei bilda, taciau amortizatorius puikiai funkcionuoja - tai dazniausiai buna amortizatoriu gumos pasibaigusios, o ne pats amortikas.
|
Gali būti išplyšusios gumos viršuj kur prie londžerono prisisuka, atraminių guolių nėra W124.
|
Tiksliai ir as nezinau. Yra taip - atidarius variklio dangti, rankom spaudziant masina zemyn jaucias bildukas per gelezis virs atraminiu gumu. Kiek girdejau, amortikas sukinejas kartu su stebule ir del to stokas isiplaka. Ka manot?
|
uz amortiko laikant ir pajudinus geriau pasijaustu, pas mane pvz galiniai bildejo.visko gali buti
|
gali būt plyšusios viršutinės atraminės gumos (vienos kaina pas mane 45Lt), o gali būt šiek tiek dėl salnikų išsidėvėjimo nutekėjusi kad ir maža dalis tepalo iš amortikų ir jau gaunasi atsiradusi šiokia tokia laisva štoko eiga, ko pasekoje bildesys būna ir labai nemalonus per smulkias duobes važiuojant
|
Gumas keiciau, senokai bet manau turetu but geros. Amortikai sausi, del nutekejimo abejoju.
|
Citata:
O amortizatorių viršutinės veržlės gerai priveržtos? |
merse amortikai dujiniai, todel nera kam teket, tik aplink pati stoka yra tepalo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:47. |