![]() |
W220 signalkė kaukia.
Sveiki,
susidūriau su problemą kad centrinis veikia viskas puikiai, o signalkės neatjungia visiškai ir neduoda važiuot. Vieną kartą taip buvo, bet pakeičiau rakto batarkę ir atidarė... Nors po to laiko signalizacija neįsijunkdavo, užrakindavo tik su centriniu. Dabar tai nžn ku daryt.. Gal kam teko su panašia problema susidurt, gal mašinoj batarkę kokia keist reikia? |
tai tau kaukia signa atrakinus , ar masinos neatrakina pultelis?
|
Citata:
|
w220 matai jau kitos eros automobilis, nei w124, ten signa gamykline, jos neislupsi :)
|
man w210 buvo panasia beda su originalia signalizacija. tik uzrakini/pastatai ant signalkes iskarto suveikdavo sirena. del ko taip atsitiko nezinau, tiesiog viena diena taip prasidejo ir tiek. gavau skaityti manuala. radau saugikli (W21o po galine sedine) kuris atsakingas buvo vien uz sirena, teko ji istraukti ir bedos pasibaige, liko tik centrinis, signalizacijos garso nebeliko.
|
Citata:
|
Man taiii dabar tik per centrinį jungia, bet signalkę neatjungta ,, kartais ji užpuliuoja ir įsijungia o tada dirba tik centrinis... Tada prasideda problemos.. Reiktų ir man atjungt ją? Gal kam teko tokiais darbais užsiimti?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:34. |