MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 320cdi ESP problema (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=887)

deimantaz 2008-12-01 11:22

W210 320cdi ESP problema

Sveiki mersistai:wave: turiu tokiu rupesciu del ESP (elektronine stabilizavimo kontrole) tai taip vyksta kai buna saltas variklis ESP neveikia ir kas keisciausia neveikia posukiai ir autopilotas, o kai variklis apsila iki darbines temperaturos uzgesini ir vel uzvedi tada veikia viskas ir nemeta ESP klaidos. Buvau kaune kad istryntu klaida TMT servise tai neistryne ji vis tiek yra ir negali pasalinti... Tai gal ir kas susidure su ta pacia beda tai pasidalinkite uz bet kokia info dekingas:uuu:...

arbuzas 2008-12-01 14:47

Gal man kas gali pasakyt ar pas mane yra ESP? As kaip suprantu - NE. Yra mygtumas ASR off, kur kitu ESP off. Ar budavo E50 amg komplektacijos be ESP?

yamato 2008-12-01 16:58

manau, kad YRA ;)
ant buvusios A140 nejo isjungti ESP, o tik ASR. Atseit, jei reikejo, galejai isjungti asr (atseit galejai prasikasti reikalui esant :D ) . O ESP isjungti neleidzia net ant musu w211 :mastau: irgi tik ASR...

Audrinas 2008-12-01 18:33

as manau kad pas tave yra ESP nes kur yra tavo filmukas kur dragini tai juk kazkas mirksejo skydelyje ir man rods ten esp sauktukas :) (cia arbuzui :))

yamato 2008-12-01 18:37

Citata:

Pradžioje rašė Audrinas (Post 9970)
as manau kad pas tave yra ESP nes kur yra tavo filmukas kur dragini tai juk kazkas mirksejo skydelyje ir man rods ten esp sauktukas :) (cia arbuzui :))

o ten ne ASR sauktukas? :mastau:

Audrinas 2008-12-01 18:42

nu pas mane toj vietoj esp sauktukas. nes kai isjungi esp jis uzsidega. nu del AMG as nezinau cia tik mano nuomone ir palyginimas su savo auto :)

yamato 2008-12-01 18:51

matau pradejom maisyti ESP su ASR :D
ESP - neleidzia vykti soniniam slydimui
ASR - prasikasti :mastau: taip? :huh:

Audrinas 2008-12-01 18:53

Maisai. atvirksciai. sita tikrai zinau :) nes pas mane asr nera. o kai esp isjunktas braizyk saules kaip nori o su yjungtu niekaip neprasisuka ratai :)

yamato 2008-12-01 19:00

Citata:

Pradžioje rašė Audrinas (Post 9975)
Maisai. atvirksciai. sita tikrai zinau :) nes pas mane asr nera. o kai esp isjunktas braizyk saules kaip nori o su yjungtu niekaip neprasisuka ratai :)

voj :geda:

bet kad A klasej buvo ASR off mygtukas, ji nuspaudi, ratai kasasi, bet sonu slysti mb nenori ( ziema! :ne: ) ant posukio i kaire iseini, uztrauki rankini, atleidi, sonu slysti, pristabdo priekini desini rata, po to lyg galini kairi, ir istiesina... :mastau:

mb001 2008-12-01 19:00

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 9951)
Sveiki mersistai:wave: turiu tokiu rupesciu del ESP (elektronine stabilizavimo kontrole) tai taip vyksta kai buna saltas variklis ESP neveikia ir kas keisciausia neveikia posukiai ir autopilotas, o kai variklis apsila iki darbines temperaturos uzgesini ir vel uzvedi tada veikia viskas ir nemeta ESP klaidos. Buvau kaune kad istryntu klaida TMT servise tai neistryne ji vis tiek yra ir negali pasalinti... Tai gal ir kas susidure su ta pacia beda tai pasidalinkite uz bet kokia info dekingas:uuu:...

TMT servise man ne vienos klaidos nesugebejo istaisyti, net kalbos nesugebejo pakeisti skidelyje, paskui, nuvariau i melga ir viska puikiai sutvarke.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23.