![]() |
w210 2.9td prasta garso izoliacija
susidūriau su problema, todėl noriu pasiteirauti turinčius(turėjusius) tokį MB. Kai užkuriu, viduje pakankamai stipriai jaučiasi variklio vibracija, ir važiuojant, užspaudus gazo, garsas į saloną patenka tikrai garsiai. Vakar bandžiau žiūrėti, ar gal kur yra ertmė į saloną iš variklio skyriaus, bet kaip ir neradau.
p.s. ar čia būtent šio variklio bruožas? p.s.s. tikrinant važiuoklę, pastebėjau jog variklio pagalvė jau nelabai, tai gal tai ir yra esmė?:wave: |
turi turi ta nemalonu dalyka 2.9, artezas kazka sake apie kulisa, ten kazkur prasisunkia, bet pas nissena irgi tas pat, man tai ziauriai nepatinka, vibracija ant laisvu pas ji jautes labai, pagalves pakeitei, dingo, bet gazuojant vistiek nesveikai kriokia i salona
|
pas mane irgi tas pats. pagalves keitė į kinietiškas ar į originalias ? kinietiška apie 90lt, originali 200lt. yra bižki skirtumas
|
Kad ir seip ne kazkas su ta garso izoliacija W210, vaziavau vakar kad ir visai ramiai vaziuojant atrodo labiau viskas girdisi nei A6 tu paciu metu galima sakyti... kazkaip buvau isitikines kad w210 siuo atveju bus pranasesnis uz Audi... Nusivyliau:bounce:
|
pasižiurek ,ar guma sandarinanti vairo mechanizma nuo variklio skyriaus ,yra sveika??
|
Citata:
|
perkat 15-20metu masinas ir tikites stebuklu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Pirma garso izoliacijos pas benziną mažiau. Antra, kai bus sudėtos visos variklio apsaugos, kilimas po kapotu, pakeistos susidevėjusios gumos, tada garsas sumažės.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |