![]() |
MB1 pagalba
Sveiki kolegos
iskilo toks klausimas ar butu kas galejes padet? Istorija- atvykau sestadieni i Utena ralio ziuret su draugais-sekmadieni apie pietus susiruosiau isvykt is Vilniaus(kadangi keliai prasti tai atvykes buvau su zmonos ML W163)-tik isvaziavus is uzsikirto dirzo itempejas ir nutrauke dirza-atrodytu problema elementari-gaunu dirza ir itempeja pats pasikeiciu ir vaziuoju namo-bet...... Sekmadieni Vilniuje pasirodo detales galima gauti tik tanagroje-o ten kazkokia nesamone-atstovejau 2val eile!!!?nei dirzo nei itempejo pasirodo neturi(pasirodo labai reta masina yra W163) apskambinau visus servisus ir parduotuves-nieko negavau-tad kad nesusalt teko kviest trala ant jo det ML ir vykti namo i Kauna Klausimas: ar butu kas nors galejas padet is forumo jei buciau kreipesis sekmadieni apie 13val? Jei taip tai kokie kontaktai geruju zmoniu:)-ka cia zinai zmogus gal vel reikes |
Gal paprasciausiai reikejo tech. pagalba kelyje issikviesti, jei nebutu sutvarke, bent jau butu nutransportave i taska B
|
Citata:
|
na padėti yra vienas dalykas, bet nuvežimas detalių, kurias gauti nėra paprasta tą pačią minutę o kur dar modifikacijos?
Šiaip aš irgi visiems esu pasiekiamas telefonu tiek konsultacijomis, tiek praktine pagalba, bet visi žino, kad nuo penktadienio pietų iki pirmadienio ryto net nenoriu girdėt apie mašinų bėdas :xx: |
Jei neužsiėmęs būčiau, padėčiau ir aš kuo galėčiau. Čia manau daugėlis padėtų ;]
|
pas mane kaime,kazhkaip nera tokiu problemu. Sustojai, skambini kranui, per puse valandos atvazhiuoja,nuvezha tavo zhaiba,kur pasakai,jei neturi kaip namo gryzhti, ishkviechia taxi, arba nuperka lektuvo,traukinio ir tt... bilieta. Papraschiausias draudimas, visa tai daro. Tfu,tfu, tfu,- niekad nesu turejas del to problemu. Shiap, tai mashinu draudima (ispanijoj) myliu, teisingas, toks visas.
|
Citata:
|
Citata:
|
padet as galiu, detaliu nepardavineju, bet pavezt, patempt ar privezt irankiu ar pasiulyt kur kreiptis kazka galiu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:55. |