![]() |
Reikia patarimu del BMW :)
ieskausi sau masinos ir akis uzkliuvo uz BMW E65/66 3,0 dyzelio. gal kas susidures, zinot kokie minusai, kokios pagrindines bedos?
|
Pasiskaityk internete gana daug apie juos informacijos, o as konkreciai nieko nepasakysiu, bet esu mates ne viena lentele, kur sitie modeliai yra pakliuve i paciu nepatvariausiu automobiliu Top10, teke yra dar girdet, kad bmw 3.0l dyzeliu motoru turbinos yra nerestauruojamos, o pirkt nauja ar naudota, gana daug kainuoja
|
Pritariu aware, kadangi mano tevas jau gana ilgai dairosi i naujesne masina, e65/66 tikrai yra vienas nepatvariausiu. Nors aisku dar ir nuo konkretaus modelio priklauso. Siaip, asmeniskai as, dairyciausi i e60, tik ne 2004metu, o bent jau 2006-07, nes pirmi modeliai visad buna problematiski, o del sio 2004-05 metu e60 galiu patvirtinti, kadangi turiu patikimos informacijos, jog jie gana problematiski :)
|
tai kad nete kokiu nori nuomoniu, nuo lb geru iki lb blogu. bmw vilioja vien del to kad man su dalim jo butu maziausia problema. o e60 benzas tai vertas demesio, pasiziuriu ir i juos
|
Draugas turi E65 tik benza, tai verkia ir verkia del problemu susijusiu su elektra. Jau planuoja pats nusipirkti diagnostikos aparata, nes atsibodo veziot pas meistrus del sudeliu visokiu :D Daugiau nieko nzn :D
|
Gliutamatas tuoj ateis ir pagirs e65 :)
|
Citata:
|
pirk tik po feisfilt ir viskas tuo pasakyta ;)
|
Citata:
|
draugas pirkes automata 3.0d tai per metus jau du kartus deže perinkinejo,isude jau 4.5 k lietuvisku,tiesa prieš tai čipavo varikli,gal del to da deže byra:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:08. |