![]() |
W211 valytuvu purkstuku reguliavimas?
Sveiki,
Ar galima kazkaip reguliuoti valytuvu purkstuku sroves krypti? Pas mane standartiniai du purkstukai kurie purskia visur, isskyrus apatini kairi kampa (vairuotojo puseje). Ta vieta automatiskai mozojasi ir normaliai neissivalo. Ar pas kitus irgi panasi problema buna? Gamyklinis brokas ar imanoma kazka padaryti? |
Pas mane ta pati beda, niekaip nerandu padeties, kad tas kampas butu nuvalytas :D
|
Ar isviso tie purkstukai reguliuojasi?
Kitas klausimas, gal galima purksti skysti be veikianciu valytuvu? Nes dabar papurski, ir valytuvai iskarto pradeda valyti, neleidzia skysciui nuteketi i lango apacia. |
Citata:
|
Citata:
|
Ok, su grafke pabandysiu pareguliuoti :)
Dekui |
siandien irgi ta pati beda uzmatyta :wave: ir pataisyta.
|
Pas mane irgi dabar kiekvienas purkštukas dviem srovėm purškia ir viskas, o jei greitis didesnis tai vairuotojo pusėj apačioj tiesiog purvą trina , nes nespėja nubėgti valiklis, o tiksliau išvis nepatenka ant tos vietos :)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/p3w_O2yQnU4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Aš norėčiau pasikeisti į tokius , manau visos problemos būtų išsprestos dėl neapipurkštų vietų. |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:04. |