![]() |
611 variklis cdi
Po siu saltčiu ,ivarius auto i garaža ,o po to (atšildžius ) išvažiavus pastebejau nedidele balute tepalo:unreal:.Po to vel isivarius i garaža ir primityviomis priemonemis apžiureta ,pro kur jis prasimuše.Taigi kažkur po isiurbimo kolektoriumi,ten stovi kažkas panašaus i radijatoriuka...klausimas butu toks Kas ten per mazgas ,kokia jo paskirtis ir remonto budai? nejaugi teks lupti isiurbimo kolektoriu??
|
Citata:
|
ot blynas,padare ir man šposa sie šalčiai...ko gero ten tas aušintuvas,prie bloko prisuktas....
|
Citata:
|
Blyn esam abu is Prienu ,o nežinau su kuo šneku,per ten leidžia ir automatas pas mane,reikia ieškotis tarpiniu ...tuo pačiu ir po kolektorium .Butu gerai kur nors susitikus pasišneket,tuo pačiu gal kokius kontaktus mesteltum kur rankiojai tarpines ir manžetus,gal ir reilo gumas tuo pačiu pasikeist reikes ,nors prie -23 užkuriu, kai buvo 28ne nebandžiau....
|
reilo gumos autokurte apie 40-50lt kainuoja tai nepasakyciau kad daug, bet jei variklis nepulsuoja ir su juo viskas ok tai ar verta keis? siaip galim kada susitikt ir pasisnekek :)
p.s. as ne is paciu Prienu o is kaimo :) bet labai netoli |
O pats tvarkeisi tepalo šildytuvo tarpine?Jei atšils tai galima butu susibegt ,aš tai iš pačio miestelioko,butu idomu pasišneket.
|
pats kartu su pazystamu meistru pas jy garaze, nes neturiu silto garazo. siaip nieko ten sudetingo :)
|
taigi pakeista tarpine po aušintuvu ir manžetai (vamzdeliu sandarinimo) detales;
tarpine 19pinigeliu manžetai 2vnt po 0,8lito darbas 80pinigeliu. ir vel variklis bus švarus.:) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:58. |