![]() |
Automato tempimas
Koki galima atstuma i kokiu greiciu galima tempti automata ?
|
partempiau viena kupa 180km greitis buvo 60-90km masina poto viaziavo be jokiu bedu
|
Nu man kazkur reikia apie 40 km tempt, tai kaip supatau nieko nenutiks :)
|
žiūrint koks modelis. Daugumą mašinų su APD tempti rekomenduojama ne didesniu kaip 50km/h greičiu (atskiri modeliai ne daugiau kaip 30km/h) ir tempiamas atstumas rekomenduojamas ne daugiau kaip 50 ar 80 km.
Esu skaitęs apie APD buksyravimus su papildyta tepalo norma dėžėje, su atjunktu kardanu ar pusašiais, bet dabar tiksliai nebepasakysiu kokiems modeliams ir nesiplėsiu kodėl, nes bus iš kart daug prieštaringų atsakymų, kad tipo aš tempiau tiek ir tiek ir nieko nenutiko. Šiaip MB automatinės dėžės yra atsparesnės buksyravimams nei tarkim wag ar varliamušių ar jamazakių. Pasidomėk savo modelio manuale duotomis rekomendacijomis dėl šventos ir savo ramybės ir bus ramiau nei pasitikėti pasakymais aš tempiau ir nieko nenutiko. |
Iskarto nenutiks, bet tai tures itakos tarnavimo laikui pavaru dezes. Visa beda tempiant su neuzvestu varikliu yra ta, kad pavaru dezej nera tepalo spaudimo ir nevyksta jos tepimas, tepalai tiesiog guli karteryje ir tempiant daug smarkiau dyla visos dalys. Ir pvz, jei tavo deze jau ant galo, tai gali itakoti jos gedima po tempimo :)
|
Deze tai veikia puikiai, gal surizikuosiu, nes uz trala moket nesamone. Mano mesas tai 97metu w202 c250td
|
nežinau apie kokį tralą kalbi, bet aš asmeniškai dažnai tampau traliukus mašinų pervežimui ir kainuoja traliuko nuoma 50Lt/para. Kabini traliuką prie važiuojančios mašinos ir važiuoji parsivežt savosios. Nebent nei tu nei tavo draugai neturi "E" kategorijos, tada kita kalba, o šiaip pasinaudoti priekabos-traliuko nuoma daug pigiau, nei paskui remontuoti APD
|
klausymas mane kankina toks jau senai :) tempti masina reikia ant N ar ant D padetis, nes man kazkas kazkada minejo kad ant D
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:59. |