![]() |
Ilgai neuzgesta pakaitinimo lempute
Sveiki atsilus orams pradejo ilgai neuzgesinet pakaitinimo lempute cia kalba eina apie 98m w210 2.2d gal kas susidure?
|
Citata:
|
Keisk visas.
|
Aciu vyrukai
|
Norejau siandien kaip tik kurti tema apie zvakes, bet isipaisysiu cia.
Kokiu principu veikia pakaitinimo zvakes. 1. Jos veikia kaip betkuri paprasta namu lempute, arba dega arba nedega. 2. Jos silpsta po truputi, is paziuros atrodo kaitina, bet realiai jau tiek nebeuzkaitina kiek turetu. ACIU. |
arba veikia arba ne, ten viduje pakaitinimo siulas suvyniotas, jeigu varzos nebera tai ir nebekaitina, jeigu yra tai kaitina
|
Esi įsitikinęs? Nuo temperatūros varža kinta, tai ir šilumos žvakės atiduoda mažiau kaistant kamerai.
|
Citata:
|
Apie zvakes tarnavimo laika.
Nes esu girdejas kai zmones keicia jas iskarto visas. Man vakar viena numire, tai ta viena ir pakeiciau. Kitas patikrinus veikia. Tik kilo mintis gal jos tik atrodo jog veikia, bet realiai yra pasilpusios. Bet jau kaip kolega sake jos veikia kaip ir buitines lemputes principu. |
Tavo vietoj sulaukčiau patikimesnio kolegos komentaro. Nes aš irgi esu girdėjęs, kuomet kai kurie tikrina žvakes vizualiai iš akies - žiūri tamsoj, ar įkaista - tai toks tikrinimas praktiškai bevertis, nes gali atrodyt, kad galiukas įkaista, bet to nebūtinai užteks sušildyt kamerai iki reikiamos temp.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:55. |