![]() |
Toyota Avensis ar Volvo S60
Sveiki, zinau kad tai ne Toyota ir ne Volvo forumas bet isreiskit prasom savo nuomone apie masinu patikimuma is technines puses, gal kas turejot viena is ju.
1) Toyota Avensis 2004 m., 2.0TD 4D4, 81kw, mechanine 2) Volvo S60, 2003 m., 2.4TD D5, 120kw, mechanine |
Citata:
|
Citata:
|
pasirinkimas butu Volvo. nors joje gale vietos nera visai, bet kaip alternativa Avensis visai negundo. nors vaziaves ir blogo negaliu pasakyti nieko. tiesiog labiau patinka Volvo. o D5 smagus varyklis. ir vidus Volvo man yra smagesnis
|
Citata:
O kriterijus del belarusisku degalu is viso keistas - visu pirma i apynaujas auto ju is viso nepilciau (tuoj ateis Tomskis ir pasakys ka apie mano sita poziuri galvoja :) ), be to, tu tikrai tiki kad belarusisku degalu kranelis bus amzinas? ;) Nustebsi, kaip greitai tai uzsiris, patikek. |
volvo išorė graži, bet vidus baisus, nepatinka kaip ir pas saab, paneles baisios...detalės brangios... avensis universalas labai graži mašina, ir vidus gražus. kogero rinkčaius avensis universalą, sedanas baisus.
|
As rinkciausi Avensis, pats kazkada svarsciau apie tokia dizeline, bet mano pagrindinis kriterijus buvo pigi eksplotacija, bet jei yra kitokie kriterijai kaip saugumas ar komfortas tai gal labiau s60 tada tiktu
|
Citata:
|
Citata:
|
bet zinok po MB Volvo tikrai bus kieta pakaba. Labai kieta!!!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:28. |