![]() |
Apie w210
Sveiki:wave: Taigi, vis dėl to dar mastau ir visai norėčiau įsigyti W210, tačiau kaip studentas galvoju rinktis iš jų pigesnių tai 2,2 Dyzelį, kiek girdėjau labai jie jau silpni, bet žinau, kad tikrai ekonomiški:) Taigi mieli kolegos, norėčiau dar išgirsti jūsų nuomonė, kol dar nespėjau važiuoti ir pradėt po truputį apžiūrinėt:) Kokie jų pliusai kokie minusai, variklių ir pnš. Vis gi įmanoma pajausti kiek mašina atgyveno ir kiek pravažiavo, jau iš paskutiniųjų stengsiuosi "neužšokt" ant buvusio taxo:) taigi laukiu jūsų komentarų, nuomonių, pasiūlymų. :)
|
Nu tai apie rūdis, Lucas sriublius žinok, o visa kita - kaip visom mašinom. Geresnė ta, kurios būklė geresnė. Juk n+1 temų apie tai.
|
Pats toki turiu.
Mieste kuro ima ~7.2litro. trumpi atstumai ir t.t. Trauka, ja sunku nupasakot, reikia paciam pabandyti pavaziuoti. Galbut net atsoks fantazija pirkti. Turi itin dydele problema Lukas kuro siubrli, kai tik nusipirkau si mersiuka, tai forume betkokia tema atvertus apie w210 2.2d, maciau tik zodzius lukas, lukas, lukas... pfju pfju pfju man viskas tvarkoje. W210 megsta rudyti ir gan stipriai, istikruju nezinau kaip kiti mersai rudyja, bet sis ne ka kitaip nei golfas. O seip jei jau ziuri 2.2d varikli, pirma pravaziuok ir pagalvok ar tave tokia trauka tenkina. O tik tada galvok placiau. Pliusas didelis butu, kad kiek skaiciau forume i juos gali pilti viska, kuro kokybe nera svarbi (pats to netikrinau tik skaiciau forume, bet pilu tik rusiska ar jis geras as nezianu) Ziema buvau supyles vasarini dyzelina i savo mersa ir tevo galanta. Tevas niekaip neuzsikure, o pas mane su puse bako parafino uzsikure. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|