![]() |
E320CDI - nera traukos, juodas dumas
Chebryte, paburkim is tirsciu kas galetu buti. Buvau pasijunges diagnostika, man pasake, jog EGR voztuvas. Siandien issiardem su juozu, prasivaliau issiploviau visko, pilnas suodziu buvo ar ko ten... Isvalius jis lyg ir veikia kaip priklauso, darinejasi normaliai... Dar pasikeiciau oro filtra. Bet duma vistiek meta. Trauka yra pridusinta, negaliu sakyti, kad visiskai jos nera, nes pamenu kai buvo intercoolerio slanga mano kitam mersui kiaura, tai traukos absoliuciai nebuvo. O dabar greiti lyg ir renka, bet ne taip kaip turetu ... sakykim kokiu 20-30% traukos nera. Ir duma meta stipriai, bet ne taip, jog visiskai nieko nesimatytu per dumus. Stovint vietoj pagazavus nera praktiskai jokio dumo... Tik pradedant vaziuoti. Ziurejom turbos vakumo valdyma, viskas ok berods. :)
beje diagnostikoj vienas purkstukas +2, kai kiti po -0,3 ar -0,6... Ar gali cia buti del purkstuko? Masina netrukcioja, greitejimas tolygus, nebuna, kad pramusa... Kokie spejimai gudrieji kurmiai? :xx::) |
turbos aseles klibejima ziurejot?
|
As gi tau sakiau, kad purkstukai, o tu man sakei, visi pucia kaip nauji :D balsuoju uz purkstukus. Antra vieta - turbina :) pakalbesiu rytoj su Tevu, paziuresiu ka jis pasakys :) bet manau tą patį ką ir aš.
|
Citata:
|
O isvis turbinos kojele vaiksto kai gazo duodi?
|
Sarai is tavo duminimo autostradoi kai buvom susitike, tai greiciausiai bus beda purkstukuose, arba kaip kazkas minejo turbina.
|
Citata:
Citata:
P.S. smarkiai dumija is galo vaziuojant kaip atrodo? Nors prie tokio greiciu ne itin ir daug tu dumu :) tuo labiau, kad numinant tapke nors ir tvarkinga viskas panasiai dumija dyzeliokai tokiu greiciu vaziuojant..:)) |
www.turboservisas.lt
5) Turbokopresoriaus sudaromo slėgio matavimas lengviesiems automobiliams ir mikroautobusams, kurių maksimalus aukštis neviršyja 2,55 m. Paslauga atliekama darbo dienomis nuo 8.00 iki 12.00 ir nuo 14.00 iki 17.00 val. Šios paslauga kainuoja nuo 10 iki 50 litų, priklausomai nuo automobilio modelio. |
Turbo slegi as tau galiu pamatuot. Nesmarkiai, bet man kazkaip keista pasirode, kad gal siektiek perdaug, bet tik tuo metu kai numini tapke.
|
salerka is degalines?
o kokia prukstuku paklaidos norma? +2 cia dar normoj? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:48. |