![]() |
Ieškau 124-o facelift apžiūrėjimui
Sveiki, reikia, kad Vilniuje kažkas skirtumėt 10 minučių, kurie turi 124 modelio mersą, būtinai facelift. Noriu sutikrint, kokių detalių trūksta pas mane priekinio stiklo sandarinimui apačioj.
|
jei tu apie apatinius stiklo moldingus, tai ten berods buna 2 variantai, tik nepamenu nuo ko priklauso.
turiu 95 metu masina, galesi ir pasiimti ko reikes, bet tikriausiai ne anksciau nei kita savaitgali. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Neatsakei, ar leidžia vandenį. Man įdomu, nes ir man taip buvo. Forumuose mažai turinčių universalą, tai noriu surinkt infos, ar tik man taip papuolė, ar ir daugiau kam yra. Šiaip mersas su gumom labai tūpai padarė, tiek prieky tiek gale. Paprasčiausi ir patikimiausia gi, kai ant kanto užmaunama guma, o per lovelį nubėga vanduo. O čia priešingai, pati guma lovely, tai ją ne tik kad klijuot, bet ir sandarint reikia, jei nori kad po ja vanduo nesikauptų.
|
bent pas mane su visom gumom viskas ciki, tik viena ziuriu kad po ziemos dabar istraukiau priekini vairuotojo kilima, tai porolinas slapias, isdziovinau, ir gale kompresoriaus porolonas slapias. kazkaip ten sunkiasi vanduo
|
Tomski, neatkreipiau dėmesio, kaip ten pas tave bagažinė (sedane), bet universale tai kvailai padaryta, sakyk ką nori. Visur guma užsideda ant I profilio, o s124uose ji įsisodina į U profilį.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:53. |