![]() |
ieskau dazytojo Kaune
Sveiki. Ieskau auto dazytojo Kaune. Konkreciai, reikia nudazyti kapota, ne merso. Gal kas kur daret ir patiko tai pasidalinkit kontaktais ar dar kuom nors :) Vezciau betkur, bet jau teko nudegti tai gal jus ka pasiulysit... Aciu :)
|
tai vezk pas Dievs2, tik jis iprates visa masina perdazinet :D
|
Rytoj grysiu i LT ir kaip tik busiu Kaune.reikalas tas,kad vaziuosiu pasiimt savo S210 po perdazymo,tai jei noras yra galesi pasiziuret ir jei patiks ka pamatysi,tai Domeikavoi pas mano pazystama galesi teirautis:wave:
|
Tai as buciau dekingas ir uz patarima, papasakok kaip pavyko kai pasiimsi. Ten siaip visa masina (406 pezukas, 02m.) sidabrine, universalas. Norima biskuti ji papimpinti ir kapota juodai nupust ir buferio priekinio juosta. Tai idomu ar uzsiimtu cia tokiais dalykais :) Radau Kaune autokurtas daro tokias nesamones, bet baisu, kad nepritepliotu. :xx:
|
Citata:
|
kiek kainavo mersiuko dazymas? nes man ir reiktu perdazyt s210 idomu kiek prasytu ? dazyt stogo nereik :xx:
|
Citata:
|
Na va, kapota daziau http://www.autaris.lt/ . Rekomenduoju. Sutvarke labai graziai, jokiu priekaistu. O ir vyrai geri :)
|
daže iš abieju pusiu? Kaina,su dažais paruošimu ir poliravimu?
|
NU galima sakyt is abieju pusiu. Pas mane ten buvo spec uzsakymas galima sakyt. Reikejo panaikint rudis, o ju tikrai buvo. Zodziu daziau sonines juostas kebulo spalva (sidabras perlas), o vidury juodu perlu. Su uzdejimu ir t.t. 300 pinigu isejo :) Skaitau, labai normalu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:48. |