![]() |
Del tepalo Mobil 1SHC 75W-90 i reduktoriu ir i greiciu deze
Sveiki kolegos :uuu: , padekit su info. Gavau uz siboline kaina 20L tepalo Mobil 1 SHC 75W-90 Ar tinka sis tepaliukas mersui i greiciu deze ir reduktoriu. Pas mane MB w203 02m. 220CDI 6 mechanine greiciu deze. Nete ieskojau nieko konkretaus apie tai kokioms masinoms tinka, o merso knygos nerandu, kokie reikalavimai
Is anksto dekui. Andrius |
a nei per kur jis tau netinka, i deze pilasi 75W-80, i reduktoriu 75W-85
|
i kuri cia reduktoriu eina 75-85 ?
kiek as zinau 80-90, 85-90 Citata:
|
autodata taip rodo
|
Citata:
|
tai gal hidrauliniam liftui sunkvezimio tinka :)
|
Neste Hypoidi TDL S 75W-90 rekomenduojama naudoti visus metus pavarų dėžėms, kurioms reikia alyvos, atitinkančios specifikacijas API GL-4, API GL-5 ar MT-1. Ypač tinka „Scania“ sunkvežimių transmisijoms, kai reikia alyvos, atitinkančios specifikaciją Scania STO:1; taip pat puikiai tinka „MAN“ sunkvežimiams kaip daugiafunkcė alyva, atitinkanti specifikacijos MAN 3343 SL reikalavimus.
Alyva skirta lengvųjų automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių, taip pat žemės ūkio, statybinės ir miškų technikos transmisijoms ir varantiesiems tiltams tepti. Alyva nerekomenduojama riboto slydimo diferencialams tepti. |
Jeigu jus alyvos tinkamuma sprendziat pagal klampos indeksa, tai gal geriau patylekit ir neklaidinkit kitu zmoniu.
|
Citata:
|
nu tai pasigooglink http://www.lubrita.lt/products/16693...ube-syn-ls-1-l, kazkur maciau ir MB numeri parasyta kaip 233.8 ar kazkas panasaus, bet tavo reikalas pilti ar ne, as nepilciau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52. |