![]() |
MANO AUTOMOBILIS MERCEDES-BENZ, 2012
MB klubas kviečia visus Mercedes-Benz vairuotojus ir mylėtojus į PAVASARIO ŠVENTĘ -MANO AUTOMOBILIS MERCEDES-BENZ, 2012
Parodysime savo ir pasigrožėsime kitų Mercedes-Benz automobiliais. Rinksime ir apdovanosime geriausiai išlaikytus bei prižiūrėtus, daugiausiai simpatijų sulaukusius, seniausius Mercedes-Benz automobilius. Pasidalinsime įspūdžiais ir gera nuotaika. Renginio data: 2012 m. gegužės 26 d. (šeštadienis), pradžia 11 val. (dalyvių registarcija prasideda 10 val.) Renginio vieta: Pramogų ir poilsio centras BELMONTAS ,VILNIUS. http://www.belmontas.lt/kontaktai/ Renginys nemokamas |
tai vel hardas laimes
|
Bet ir paskelbia, vos nepaskutine diena.
|
Rimtai, blecha, su mielu noru būčiau savo katafalką atvaręs, dabar gi pasakiau, kad galėsiu dirbt - negaliu atsakyt.
|
Gal reiktu is Klaipedos atvaziuoti. Kas dar masto is tolimesniu miestu vaziuoti ?
|
Vilniečiam gal puiki proga būtų meet padaryti? :) aš manau sudalyvaučiau
|
pernai buvom uzsuke as, augis ir arturas su ermila. sy karta nezinau ar spesiu, net nezinau ka veiksiu, gal ir uzlekciau
|
Gaila, kad neiseis man, vestuvese dalyvausiu,
|
Ot velnias ..... Laukia persikraustymas si savaitgali i naujus namus..... Taip norejau atlekti parodyti savo ML :) bei susipazinti su klubu .
|
Krikstynose dalyvausiu :bounce:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:30. |