MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Traukia dulkes i salona (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9920)

sabarkst 2012-05-30 11:50

Traukia dulkes i salona

sveiki, zodziu yra tokis sena beda, jau is tikruju mane baigia uzknist galutinai, tai prasau pagalbos, traukia dulkes i salona jei pradarau langa vaziuodamas zvirkeliu, iskart pilnas salonas dulkiu. Kokia gali but priezastis? Ar gali but, kad i salona traukia, nes bagazinej irgi matosi dulkes traukia pro ta anga desineje, sparne, kur kazkokios groteles ar kas ten, na zodziu kur kuro nubegimo slangute eina, del ko pro ta anga traukia?kas ten per anga ventiliacine kokia? salone bent duru gumos tai viskas lig ir gerai, salono filtras irgi keistas, kaip surast pro kur traukia?

juozavas 2012-05-30 18:53

Tu juokauji? Ar rimtai? Tai žvirkeliais užsidaryk langus (liuką palik, nors ir jį gali uždaryt) Ar jei lyjant važinėsi atvirais langais irgi sakysi - pro kur vandenį leidžia? :) ar aš kažko nesuprantu? O dėl ventiliacijos, bent 124uose tos angos yra uždengtos kaip vožtuvėliais tokiais guminiais, gal jų pas tave nebėr?

sabarkst 2012-05-30 19:34

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 214846)
Tu juokauji? Ar rimtai? Tai žvirkeliais užsidaryk langus (liuką palik, nors ir jį gali uždaryt) Ar jei lyjant važinėsi atvirais langais irgi sakysi - pro kur vandenį leidžia? :) ar aš kažko nesuprantu? O dėl ventiliacijos, bent 124uose tos angos yra uždengtos kaip vožtuvėliais tokiais guminiais, gal jų pas tave nebėr?

as rimtai, neturi traukt dulkiu i vidu, jei pas tave traukia tai irgi beda turi:xx: yra ten plastmases kazkokios sparne

juozavas 2012-05-30 19:52

Nežinau, aš kažkaip nekreipiu tiek dėmesio. Tu kelias tokio pat modelio mašinas lyginai? nes kad sakytum, kaip negerai, turi žinot, kaip yra gerai. (išvis žvirkeliais bent jau aš važinėju tik iš labai didelio reikalo) Lyjant ar važiuojant keliu kuris dulka - užsidarau langus, ir baigtas kriukis.

MINDAUTIŠKIS 2012-05-30 20:24

Xe xe xe :xx: na su kokia masina esam bande vaziuot zvirkeliais tai atidarytais lanagais visos traukia dulkes i salona.tad belieka patart nevazinet atidarais langais:xx:

Hunter 2012-05-30 21:27

jeigu atsidarai vairuotojo langa, tai ir galini keleivio atidaryk, kad iseitu dulkes kurios ieina per preiki :D

mersiukasss 2012-05-30 22:52

matyt su kokiu volsvagenu neesi važiavęs, tenai ar su atidarytais ar uždarytais langais traukia dulkias, be įjungto ventiliatoriaus neina važiuoti, nespedavau dulkiu valyti, o merse bent su uždarytais langais ir be ventiliatoriaus netraukia dulkiu, pamiršau apie dulkias salone net:)

MINDAUTIŠKIS 2012-05-31 07:06

Citata:

Pradžioje rašė mersiukasss (Post 214880)
matyt su kokiu volsvagenu neesi važiavęs, tenai ar su atidarytais ar uždarytais langais traukia dulkias, be įjungto ventiliatoriaus neina važiuoti, nespedavau dulkiu valyti, o merse bent su uždarytais langais ir be ventiliatoriaus netraukia dulkiu, pamiršau apie dulkias salone net:)

su volsvagenu tai nesu vaziaves tikrai :xx: kai rasi kame dulkes pasidalink kaip ju atsikratei manau visiems bus idomu :unreal::xx:

artez 2012-05-31 08:28

kaip cia forume megsta daryti problemos is nieko :D

Mindeee 2012-05-31 09:04

Chebra padekit! Mano masina vandeny skesta. Kokios gali but problemos?.........

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:29.