![]() |
kas gali istrinti ar kazkaip apeiti gamykline signalizacija?
raktas parejo ir kazkur usa puslapiuose skaiciau kad prisijungus prie kompo eina ar apgauti ar istrinti kazka kad nebeveiktu gamykline signalizacija.gal kas zino ka placiau ar gali padeti?skolingas neliksiu.arba gal kas zino kur gauti kompa,rakta ir t.t. kad butu is tos pacios auto?turiu galvoje viska pakeisti is kito mb bet su veikiancia signalke.. mano 96m. 2.0 B
|
keist tai reiktu kompa, imobilaizeri, rakta su spynele. atjungt irgi galima bent kitose masinose, seip gal imobilaizerio blokeli atjungus nebeveiks?
|
bet pas mane raktas tu metu kur nera imobilaizerio,jei tu kalbi apie ta maziuka daikta rakte.cia grynai blokuoja pati signalizacija.tai turi omeny kad uztektu ta kompa atjungt kur po keleivio kojom?
|
kad man rodos nebuvo w210 be imobilaizeriu :) pas tave gi sakei veidrodeli mirksi lemputes, reiskia yra imobilaizeis
|
beje uz gera minti kuri pades kazkaip iveikt sita reikala skirsiu premija:) as rimtai!!!!!
|
na bet nuo 95 iki 97 vidurio kiek zinau rakte nera imobilaizerio.blokuoja tik pati gamykline,kai paspaudi uzrakint.nes as atsimenu kai bandziau tik su tuo metaliuku kurt ir viskas kuresi,buvo ciki.o kur galima toki komplekta rast?nes w210 nedaug yra su 2.0 motoru.gal nuo to c klases tiktu?nes ten tai pilna su 2.0motorais
|
tai niekas jokiu minciu neturi?uz vertinga info atsiskaitysiu
|
Citata:
|
Taigi nuvaryk pas kokius gudresnius elektrikus kur montuoja signalizacijas ir atjungs tau ta signalizacija per pusdieni ir vazinesi ramus.
|
o kad ta masina butu lietuvoj tai sauciau tiesiai i silberi ir nesukciau galvos.o cia kai pradejau dometis kainom mersu centre tai atsoko betkokios fantazijos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:13. |