Na jei cia antireklamos, tai antireklamos...
AUTOBROLIAI blogis, aferiugos...
Buvo automobilio draudiminis ivykis... Sukale mano gimdytojai visa gala... Lietuvos Draudimas rekomendavo varyti pas siuos kreivarankius.
Kalbejo labai graziai: padarysim per savaite, duosim siam laikotarpiui automobili kita, kainos pas mus nesikandzioja ir t.t.
Zodziu: negavo nei masinos, ale sugedo. Spalva skiriasi. masinos neatpoliravo, papoliravo tik ten kur daze, nors zadejo.. varztai nesusukti normaliai. Buferis priekinis buvo prikabintas su medsraigciu, prasiau, kad i ta kaina padarytu kaip priklauso is vidaus, sake OK, rezultatas 0...BAISU...
FINALAS - Atejo is draudimo pazyma, kad jiems sumoketa 5k litu, pasiutau, nuvaziauoju pas juos, prasau ikainiu, sako neturime siuo metu... Klausiu kaip dirbate be ju:, veliasi, mikcioja...
Svarsciau galimybe paduoti i teisma sia kontora, bet kadangi masina ne mano, o masinos savininke t.y. mano mama geros sirdies, tai nusprende nieko nedaryti o palikti viska kaip yra....
vat kokia istorija.
P.S. Kita ivyki tvarke AUTOFORTAS, tai uz zymiai mazesne zala ir pinigus padare ju nedadielkas. Siai kontorai didelis