View Single Post
Old 2010-09-28, 15:38   #29
williuzz

williuzz's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Kaunas

williuzz is on a distinguished road

Standartinis

Na jei cia antireklamos, tai antireklamos...

AUTOBROLIAI blogis, aferiugos...

Buvo automobilio draudiminis ivykis... Sukale mano gimdytojai visa gala... Lietuvos Draudimas rekomendavo varyti pas siuos kreivarankius.

Kalbejo labai graziai: padarysim per savaite, duosim siam laikotarpiui automobili kita, kainos pas mus nesikandzioja ir t.t.

Zodziu: negavo nei masinos, ale sugedo. Spalva skiriasi. masinos neatpoliravo, papoliravo tik ten kur daze, nors zadejo.. varztai nesusukti normaliai. Buferis priekinis buvo prikabintas su medsraigciu, prasiau, kad i ta kaina padarytu kaip priklauso is vidaus, sake OK, rezultatas 0...BAISU...

FINALAS - Atejo is draudimo pazyma, kad jiems sumoketa 5k litu, pasiutau, nuvaziauoju pas juos, prasau ikainiu, sako neturime siuo metu... Klausiu kaip dirbate be ju:, veliasi, mikcioja...

Svarsciau galimybe paduoti i teisma sia kontora, bet kadangi masina ne mano, o masinos savininke t.y. mano mama geros sirdies, tai nusprende nieko nedaryti o palikti viska kaip yra....

vat kokia istorija.

P.S. Kita ivyki tvarke AUTOFORTAS, tai uz zymiai mazesne zala ir pinigus padare ju nedadielkas. Siai kontorai didelis